Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάμε για… θράσος απύθμενο!

Μιλάμε για… θράσος απύθμενο!
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 - 17:21

Η κυβέρνηση περνάει διάταξη με την οποία ο ΠΑΟΚ σώζεται, από τον δίκαιο υποβιβασμό, με τον οποίο θα τιμωρούνταν, για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη! Και ενώ όλη η φίλαθλη Ελλάδα παρακολουθεί… ανήμπορη να καταλάβει τα «πως και γιατί» αυτής της κίνησης, ο «μηχανισμός» στήριξης του ΠΑΟΚ, το Μέσο του Ιβάν Σαββίδη, βγαίνει… και από πάνω! Ζητάει τα… ρέστα, από την κυβέρνηση, η οποία… τους κάνει το χατίρι και τους κρατάει στην πρώτη κατηγορία, παρά την εισήγηση της ΕΕΑ, για τα δεδομένα, τα οποία γνωρίζουν, πλέον, μέχρι και… μικρά παιδιά! Ότι Ξάνθη και ΠΑΟΚ είναι… ένα!

Και ενώ η ΕΕΑ εισηγείται αποβολή και για τους δύο, η κυβέρνηση… πέρα βρέχει! Το πολιτικό κόστος φαντάζει, αυτή τη στιγμή, πιο δυνατό ως στοιχείο, από την ίδια τη απόδοση δικαιοσύνης! Μάλιστα, όπως προαναφέραμε, την ώρα που ο ΠΑΟΚ… τη γλιτώνει, μόνο με αφαίρεση βαθμών, όπως φαίνεται, διαμαρτύρεται κιόλας (!), υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση… χρίζει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό!

Μιλάμε για θράσος δίχως όρια…!

Διαβάστε επίσης

Για... γέλια η ΕΡΤ, ξανά!

Για... γέλια η ΕΡΤ, ξανά!

Η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να μη δείξει ούτε το ματς του δεύτερου γύρου πρωταθλήματος, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, στο πόλο Ανδρών, αλλά το Παλαιό Φάληρο-Πανιώνιος...