Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να βάλουν PAOK TV και στα εσωτερικά διπλά

Να βάλουν PAOK TV και στα εσωτερικά διπλά
Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020 - 15:09

Τα έβαλαν και με τον δημοσιογράφο που μετέδιδε το ματς με τον Παναθηναϊκό, στον ΠΑΟΚ. Στόχος μας δεν είναι να τον υπερασπιστούμε, αυτό οφείλει να το κάνει το κανάλι του. Στόχος μα είναι να αναδείξουμε, απλώς, το τι γίνεται και σε τι εποχές βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο… Από τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, διέδιδαν ότι ο Μιχάλης Τσόχος, της Cosmote TV είναι, πλέον, ανεπιθύμητος στην Τούμπα, καθώς θα το ζητήσουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) από τη συνδρομητική.

Ο Μιχάλης Τσόχος, λοιπόν, είπε… αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση Ινσουά-Πέλκα. Αυτό ήταν αρκετό (αν και ήρθε και το -επίσης καθαρό- χέρι του Βιεϊρίνια, στο τέλος, στο οποίο επίσης όλοι είδαν τι έγινε) για να τεθεί ο Μιχάλης Τσόχος στο… περιθώριο, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λες την αλήθεια, λοιπόν; Δεν αρέσει αυτή η αλήθεια, την οποία βλέπει όλη η χώρα; Δεν έχεις θέση στην Τούμπα. Όπως ζητήθηκε προ ολίγων ημερών και η απόλυση άλλου δημοσιογράφου, από την ΕΡΤ, τώρα οι βολές είναι κατά εκείνου της Cosmote TV.

Μία είναι η λύση. PAOK TV παντού. Και στα εσωτερικά διπλά. Και Total Football μετά, με Κάκο παντού και πάντα. Μην τυχόν και υπάρξει φωνούλα διαφωνίας με αυτό που βλέπει ο ασπρόμαυρος οργανισμός. Κάκος παντού και όλο το 24ωρο… Problem solved!

Διαβάστε επίσης