Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ουσία και η αλήθεια δεν αλλάζουν: 50-0! (video)

Η ουσία και η αλήθεια δεν αλλάζουν: 50-0! (video)
Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 - 12:24

Μία ακόμη μεγάλη προσπάθεια αλλαγής της αλήθειας και διαστρέβλωσής της, για να παρουσιαστεί… αλλιώς, από ότι είναι, πέφτει στο… κενό. Στο πορτοκαλί site με την ‘πράσινη καρδιά’, με τον πρώην ‘πρασινοφρουρό’ να κάνει κουμάντο, δεν περιμέναμε να διαβάσουμε κάτι που να είναι θετικό και σωστό, για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, από αυτό, μέχρι το να… σπάει η αλήθεια, σε χίλια κομμάτια, απέχει! Μεγάλη κουβέντα γίνεται, λοιπόν, για το 50-0. Η ίδια κουβέντα που γινόταν και στο 49-0 και στο 48-0 και… πάει λέγοντας.

Στέκεται, λοιπόν, η προσπάθεια αυτή, σε μία νίκη του ΠΑΟ, σε μία ΤΟΠΙΚΗ διοργάνωση, του πινγκ-πονγκ Ανδρών. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος γράφει ότι πολλές νίκες του Ολυμπιακού έγιναν με τον ΠΑΟ να κατεβαίνει με Εφήβους και Κορασίδες, προσπερνάει ‘ετσιθελικά’ την αλήθεια: Και ο Ολυμπιακός, σε αυτό το ΤΟΠΙΚΟ τουρνουά (Κύπελλο Αττικής), στο οποίο ηττήθηκε στο πινγκ-πονγκ από τον ΠΑΟ, είχε κατέβει με Εφήβους. Άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο…

Μιλάει, η συγκεκριμένη προπαγάνδα, για ένα τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται κατά περίσταση και έχει… χαλαρό χαρακτήρα, την ώρα που ο Ολυμπιακός μιλά για ένα τρέχον 50-0 (!) σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ διοργανώσεις. Πρωταθλήματα και Κύπελλα πανελλήνια! Το Κύπελλο Αττικής είναι κάτι σαν το τουρνουά ΣΕΔΥ στο πόλο, ήταν στην αρχή της χρονιάς και η σημασία του ήταν τέτοια, ώστε κάποιες ομάδες δεν είχαν λάβει καν μέρος… Έκτοτε, μάλιστα, δεν έχει διεξαχθεί ξανά!

Για τα μπάτζετ που αναφέρεται το κείμενο, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός κατακτά τους τίτλους, η κουβέντα είναι καλό να μην ανοίγει, γιατί… εκθέτει την ‘πράσινη’ οικογένεια, σε όλα τα επίπεδα. Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ έχει Διοίκηση σοβαρή, έχει ως βάση τα μέλη και τους φιλάθλους του, μοντέλο το οποίο ο ΠΑΟ έχει επιχειρήσει ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να αντιγράψει τόσες και τόσες φορές! Η διαχείριση ΟΛΩΝ των τμημάτων του ΟΣΦΠ είναι σοβαρή και συνεπής και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από το ΜΥΘΙΚΟ 50-0, αλλά και από τους τίτλους και τις διακρίσεις του Θρύλου ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Εκεί όπου διαφαίνεται το τεράστιο μέγεθος του μεγαλύτερου πολυαθλητικού Συλλόγου της χώρας!

Και σε κάθε περίπτωση, το… αυτογκόλ είναι δύσκολο να… το παραβλέψει κανείς. Ο ίδιος ο υπογράφων του κειμένου, χωρίζει το 50-0 σε… 20-0 και… 30-0. Δηλαδή μας λέει πάλι για… 50-0! Δεν αναφέρεται σε ένα 49-1, λόγου χάρη. Είναι τόση η σημασία του ΤΟΠΙΚΟΥ, επαναλαμβάνουμε, Κυπέλλου Αττικής, για το οποίο κομπάζει ο ΠΑΟ, που ο υπογράφων το… εξαιρεί από τη συνολική καταμέτρηση! Και κάνει το 50-0… ‘20-0+30-0’!

Πάμε να το θυμηθούμε, σε πείσμα όλων όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι η αλήθεια είναι… αλλιώς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

????⚪ Οι 50 νίκες✌????κόντρα στον Παναθηναϊκό Α. Ο. σε 1 βίντεο ????️????! ????????‍♂️???????????????????????????????? #Olympiacossfp #Piraeus #1925 #VolleyballMen #VolleyballWomen #WaterpoloMen #BasketballWomen #TableTennis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης