Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Γραμμένος πάει στο... σπίτι του (OPEN TV)

Ο Γραμμένος πάει στο... σπίτι του (OPEN TV)
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 - 18:09

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος δεν χάνει την ευκαιρία να θυμίζει στους φιλάθλους ότι είναι «ο δικός μας Γραμμένος» όπως δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Για αυτό και αποφάσισε να... σπάσει πάλι τη σιωπή του στην ίδια εκπομπή, όπως είχε κάνει και στις 9 Δεκεμβρίου 2019. Άλλη μια ευκαιρία για να... θαυμάσουμε την ανεξαρτησία της ΕΠΟ.

Την ώρα που όλοι διατυμπανίζουν «Μένουμε σπίτι», μια καμπάνια που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Γραμμένος πάει στο... σπίτι του, στο OPEN TV, στο κανάλι ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στο OPEN». Η συνέντευξη έχει προαναγγελθεί από το μπλογκ του Θωμαϊδη. Αν και έχει διαρρεύσει ότι μπορεί να μην πάει τελικά, όμως μετράει η πρόθεση.

Ναι, αυτή τη διοίκηση της ΕΠΟ, αυτόν τον πρόεδρο στηρίζουν η FIFA και η UEFA. Όμως, ο Χούμπελ, ο Φούσεκ και οι λοιποί που... θάβουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παίζουν... επιτήρηση αφήνουν να γίνονται αυτά τα πράγματα. Να πάει ο Γραμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη που είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ, για να δώσει συνέντευξη!

Που αλλού γίνονται αυτά τα πράγματα; Γίνεται αντιληπτό πως με αυτό δεν ξεφτιλίζονται μόνο οι Φούσεκ και Χούμπελ, παράλληλα το ίδιο ισχύει και για τη FIFA με την UEFA που αδυνατούν να τους... μαζέψουν.

Ας ξεκινήσουν από τον Γραμμένο...

Όπως έχει προαναγγελθεί ο Βαγγέλης Γραμμένος θα ανοίξει τα χαρτιά του, που αλλού θα το έκανε, για την αυριανή τηλεδιάσκεψη με τις FIFA-UEFA, ενώ θα μιλήσει και για το ποδοσφαιρικό μνημόνιο, τη βία στα γήπεδα, τα στημένα ματς, την πολυϊδιοκτησία και τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης