Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκάνδαλα» στη θεωρία, εναντίον ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑΣ στην πράξη, με καταδίκη!

«Σκάνδαλα» στη θεωρία, εναντίον ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑΣ στην πράξη, με καταδίκη!
Κυριακή, 19 Απριλίου 2020 - 15:13

Η συνέντευξη του Τσιστιακόφ σε ρωσικό Μέσο ήρθε για να δώσει ακόμη ένα τίτλο εις βάρος του Ολυμπιακού στο εν Ελλάδι «ρωσικό» Μέσο που δεν χάνει ευκαιρία να προπαγανδίσει κατά του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου, για χάρη του ΠΑΟΚ. Και αυτό, φυσικά, γιατί πολύ απλά δεν πρόκειται ποτέ να τον φτάσει.

Ο Τσιστιακόφ, λοιπόν, αποκάλεσε ψευδοηγεμόνα τον Ολυμπιακό, των 46 πρωταθλημάτων (ναι και το περσινό στον Ολυμπιακό ανήκει, αφού ο ΠΑΟΚ το πήρε σε «νοθευμένο» πρωτάθλημα, υπό το καθεστώς πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη, όπως αποδείχθηκε). Των 27 Κυπέλλων, των 17 Double, των 4 Super Cup και του 1 Βαλκανικού Κυπέλλου. Ο Τσιστιακόφ, λοιπόν, εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ, ως πρώην υπάλληλός του, είπε τον Ολυμπιακό ψευδοηγεμόνα, συγκρίνοντάς τον με τον ΠΑΟΚ των 2 πρωταθλημάτων των 7 Κυπέλλων, του 1 Κυπέλλου Μεγάλης Ελλάδας και… αυτά. Είπαμε, το περσινό ανήκει στον Ολυμπιακό, βάσει καταδίκης για πολυιδιοκτησία και απλώς αναμένουμε να… επιβεβαιωθεί και αυτό. Όλα στην ώρα τους…

Παράλληλα, ο Τσιστιακόφ άφησε αιχμές για σκάνδαλα με διαιτησία και διαφθορά «υπέρ μίας ομάδας», όπως είπε. Γεγονός που το εν Ελλάδι «ρωσικό» ΜΜΕ πάλι έστρεψε εναντίον του Ολυμπιακού. Μία κίνηση στην οποία έχουν γίνει εξπέρ, άλλωστε, αφού εδώ και χρόνια, από τότε που δημιουργήθηκαν, μόνο και μόνο για να βάλλουν κατά του Ολυμπιακού, κάνουν αυτό και μόνο: Σπέκουλα, αερολογίες, καμία ουσία, κανένα πραγματικό στοιχείο. Υποθέσεις έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και δικαίωσαν τον Ολυμπιακό, όπως θα τον δικαιώσουν και όποιες είναι σε εκκρεμότητα.

Σε αντίθεση, βεβαίως, με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο ΟΛΟΙ βιώσαμε δια ζώσης: Την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, η οποία εξετάστηκε, διερευνήθηκε και ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Στοιχεία τα οποία έφεραν ΚΑΤΑΔΙΚΗ και ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον απέφυγε, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή η ελληνική κυβέρνηση ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ και να τη γλιτώσει μόνο με αφαίρεση βαθμών.

Ίσως τα νέα δεν έχουν πάει στη Ρωσία. Ίσως δουλεύουν και εκεί με Internet Explorer και δεν έχουν λάβει τα γεγονότα. Να του τα στείλει κάποιος με ένα e-mail του Τσιστιακόφ και στη συνέχεια να μας πει για «σκάνδαλα» και «διαφθορά». Αλλά αυτή τη φορά να διευκρινίσει ότι «η μία ομάδα» στην οποία αναφέρεται, είναι ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα η οποία πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αποδεδειγμένα και με καταδίκη. Κατά τα άλλα… κανείς, πλέον, δεν «χάφτει» την προπαγάνδα, τις αερολογίες τους και τη λάσπη που αμολάνε στον ανεμιστήρα.

ΥΓ. Πριν βιαστούν ορισμένοι να μας πουν… ευαίσθητους και ότι ο Τσιστιακόφ δεν… κατονόμασε τον Ολυμπιακό, αρκεί κανείς να κάνει ένα Google search διάρκειας 20 δευτερολέπτων, για να δει τον εν λόγω κύριο να βάλλει ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ εναντίον του Θρύλου, για «συστήματα» και άλλα τέτοια, κυρίως σε Μέσα της Θεσσαλονίκης. Καλή η προσπάθεια, αλλά…

Διαβάστε επίσης