Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε! Το PAOK TV σας!

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε! Το PAOK TV σας!
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 - 15:14

Στρακαστρούκα. Τελικά το… μέλλον δεν ήταν εδώ, όπως μας έλεγαν. Βραχύς ο βίος του PAOK TV, κατά πως φαίνεται. Της πλατφόρμας που θα άλλαζε το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα Media, τη Nasa, την… τροχιά της Γης. Τέτοια επανάσταση είχαμε να δούμε από την εποχή που ο ΠΑΟΚ… άλλαξε το ποδόσφαιρο, με τον «δικό του» Γραμμένο. Κατά τα άλλα, εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και εκατομμύρια κέρδη! Γελάει ο κόσμος...

Έτρεχαν να κάνουν την προπαγάνδα τους, ως συνήθως, να μας πουν για τον πρωτοποριακό ΠΑΟΚ και το κανάλι του, πριν από μήνες και στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη, όπου μεταξύ άλλων τέθηκαν και τα τηλεοπτικά, έτρεξαν με την… ουρά στα σκέλια στην Κεντρική Διαχείριση. Μάλλον, τελικά, το PAOK TV δεν πρέπει να έφερε και τόσα όσα υπολόγιζαν.

Και η επισήμανση των γεγονότων, βαφτίζεται… πόλεμος. Οι ίδιοι οι οποίοι έτρεξαν να… τινάξουν την Κεντρική Διαχείριση και την έκαναν με ελαφριά (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ) συμμάχησαν ξανά και τώρα ζητούν αυτό που οι ίδιοι πολέμησαν.

Ούτε τα λογότυπα των Μέσων που παρουσιάζουν δεν βάζουν… Για να δούμε όμως τι έλεγαν για το… μεγαλείο του PAOK και την… επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας και όχι μόνο. Κι εμείς δεν το κόβουμε το λογότυπο. Γεγονότα παραθέτουμε, δεν κάνουμε προπαγάνδα.

Διαβάστε επίσης