Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που να μην ήταν και... αποδυναμωμένος τι θα γινόταν!

Που να μην ήταν και... αποδυναμωμένος τι θα γινόταν!
Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020 - 11:47

Άλλο πρωτάθλημα παρακολουθούν, μάλλον, ορισμένοι. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Και το πιστοποιούν, με το καλύτερο τρόπο κιόλας, μόνοι τους! Με τις απόψεις που εκφράζουν. Βέβαια, ο καθένας, όπως έχουμε πει, έχει αναφαίρετο δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, την «αλήθεια» του, όπως εκείνος τη βλέπει και την έχει στο κεφάλι του. Από την άλλη, υπάρχει η πραγματική αλήθεια, η οποία στέκεται ορθή μπροστά στις «αλήθειες» του καθενός. Και τις βυθίζει εκεί όπου ανήκουν. Στο «σκοτάδι».

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα, στον πρωινό Τύπο, ότι ο μόνος τρόπος για να αποδυναμώνεται ο Ολυμπιακός, είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο -κοινώς- να… προοδεύει. Να γίνεται πιο ανταγωνιστικό, πιο δυνατό, οι ομάδες-αντίπαλοι του Ολυμπιακού να ισχυροποιούνται και άλλα τέτοια. Μάλλον, λοιπόν, ζουν σε παράλληλο σύμπαν, εκείνοι που «βλέπουν» αυτή την «αλήθεια».

Εδώ και τρία χρόνια, που -όπως συνεχώς μας ενημερώνει η προπαγάνδα- το ποδόσφαιρό μας άλλαξε, βελτιώθηκε, δυνάμωσε, έγινε πιο ανταγωνιστικό και πιο… γκλαμουράτο (όλα αυτά επειδή δεν είχε πάρει πέρσι και πρόπερσι πρωτάθλημα ο Θρύλος), ο Ολυμπιακός είναι… αποδυναμωμένος. Έτσι βλέπουν τον Ολυμπιακό εκείνοι που έχουν στο μυαλό τους αυτές τις «αλήθειες».

Ο ίδιος Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε… στο νήμα πρωτάθλημα επιβεβαιωμένης πολυιδιοκτησίας (το περσινό) και πήρε (παίρνει, το τυπικό μένει) το φετινό. Κόντρα σε διαιτησία, σε παρασκήνιο, κόντρα στην ίδια την ΕΠΟ, η οποία μέχρι και ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού έβγαλε, στα χρόνια της… αποδυνάμωσής του. Μιλάμε για τον ίδιο Ολυμπιακό, ο οποίος πέρσι απέκλειε τη Μίλαν και φέτος απέκλεισε την Άρσεναλ, μπήκε στο Champions League και πέρασε τους ομίλους και ο οποίος κρατάει ΜΟΝΟΣ του το ελληνικό ποδόσφαιρο στις πλάτες του, τραβώντας το προς τα επάνω στο ranking και δίνοντας σε αυτό βαθμούς, μπας και σωθεί… Αυτός ο Ολυμπιακός... Ο... αποδυναμωμένος.

Που να μην ήταν και αποδυναμωμένος ο Ολυμπιακός στο… ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τους, τι θα γινόταν…

Διαβάστε επίσης

Το... διαζύγιο με την αλήθεια

Το... διαζύγιο με την αλήθεια

Συνεχίζουν να κουνούν το δάχτυλο εκείνοι που κάνουν, πλέον, μόνο προπαγάνδα. Εις βάρος του Ολυμπιακού, υπέρ του ΠΑΟΚ, λίγη σημασία έχει...