Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα που πήγαν οι ευαισθητούληδες ερευνητές;

Μα που πήγαν οι ευαισθητούληδες ερευνητές;
Σάββατο, 9 Μαΐου 2020 - 16:13

Τους χάσαμε… Δεν τους είδαμε στην πρώτη γραμμή και ανησυχούμε! Τόσα σχόλια, κάτω από τις αναρτήσεις της ΠΑΕ στις σελίδες της στα Social Media και ούτε μία αναφορά, από τον «μηχανισμό»! Ούτε ένα χτυπηματάκι, ένα παρασκηνιάκι, ένα θεματάκι… Κάτι!

Τόσα σχόλια και κάτω από τις αναρτήσεις στη σελίδα του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη. Για το ίδιο θέμα… Τι εννοείτε «ποιο θέμα»; Την ανανέωση του Μαρτίνς φυσικά και την παραμονή του Πορτογάλου στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Γέμισαν οι σελίδες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη θετικά επιδοκιμαστικά συγχαρητήρια ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΑ σχόλια, για την επίτευξη συμφωνίας με τον Πέδρο Μαρτίνς και την ανανέωση του συμβολαίου του. Ένα θέμα το οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε πάνω του, φτάνοντας το στη λύση του και στο πλέον θετικό αποτέλεσμα.

Και ο κόσμος, όπως σας ενημερώσαμε χθες, αγκάλιασε με τον καλύτερο τρόπο, αυτή την εξέλιξη. Με τον πλέον θετικό τρόπο. Με αποθεωτικά σχόλια για τον κ. Μαρινάκη και για τον τρόπο με τον οποίο έλυσε το θέμα της παραμονής του Μαρτίνς, αλλά και για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος είπε το «ναι» και συνεχίζει στο λιμάνι!

Τώρα που το σκεφτόμαστε, λέτε… γι’ αυτό να μην είχε ενδελεχή έρευνα στα σχόλια των ΓΑΥΡΩΝ, στις σελίδες της ΠΑΕ και του κ. Μαρινάκη; Μπα… Δεν είναι αυτό, ο «μηχανισμός» είναι, πάνω από όλα, αντικειμενικός και προβάλλει και τα θετικά για τον Ολυμπιακό…

Μάλλον δεν θα είχε ίντερνετ στα κεντρικά… Αυτό είναι! Έτσι εξηγείται, το που χάθηκαν οι ευαισθητούληδες ερευνητές, οι οποίοι… γυρνάνε τον κόσμο ανάποδα, με την έρευνά τους, εκεί που τους υπαγορεύουν θέλουν…Κάτι κακό για τον Ολυμπιακό, θα ήταν -αυτομάτως- πρώτη είδηση. Τι; Όχι;

Διαβάστε επίσης