Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπαγάνδας συνέχεια και αύριο... κλάμα με την τηλεθέαση!

Προπαγάνδας συνέχεια και αύριο... κλάμα με την τηλεθέαση!
Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 - 00:12

Τι βραδιά και αυτή! Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης εξελίσσεται στο αγαπημένο πρόσωπο του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη και συνεχίζει να κρατά ψηλά τη σημαία της προπαγάνδας. Δήθεν αποκαλύψεις και ιστοριούλες, έχοντας δίπλα τα απαραίτητα εργαλεία.

Είδαμε για μια ακόμη φορά τον Πέτρο Κωνσταντινέα, πρώην διαιτητή και βουλευτή. Προσπαθούσε να πει δύο πράγματα, οι υπόλοιποι κοιτούσαν και μάθαμε ότι «στη Ρίβερ Πλέι απολύονται υπαλλήλοι…». Άμοιρη ελληνική γλώσσα τι σου έμελλε να πάθεις και εσύ…

Η δουλειά για τους γύρω γύρω του Σαββίδη γίνεται. Εκπομπές που δεν έχουν καμία τύχη στη γνώμη του κοινού και που φαίνονται και στις μετρήσεις. Μην πάτε μακριά, αύριο Δευτέρα που θα γίνουν γνωστά τα… νούμερα που έπιασε το OPEN θα έχει και το… κλάμα.

Θα γλεντάει ο Κούγιας τον Θωμαΐδη μετά με τα ποσοστά τηλεθέασης, την ίδια στιγμή που τα πουλέν του Βασίλη Παπαθεοδώρου στο sdna θα προσπαθούν να κάνουν αναπαραγωγή της λάσπης.

Ένας μηχανισμός που πλέον έχει καταλάβει ο κάθε Έλληνας φίλαθλος. Ενδεικτικό είναι το πόσοι τους βλέπουν.

Άνθρωποι που πληρώνονται ως δημοσιογράφοι και δεν θέλουν να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο. Δεν θέλουν να δουν την μπάλα να τσουλάει, γιατί ξέρουν ποιος πήρε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα. Δεν το αντέχουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό πρωταθλητή και κάνουν ό,τι μπορούν. Κινήματα παύλες, προπαγάνδα στο κανάλι του Σαββίδη και στο σάιτ του επίσης.

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του, φυσικά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Αφήστε τους εκεί να λένε, να λένε, τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι δικοί τους πια. Το λένε τα νούμερα, δεν χρειάζεται να το αναλύουμε εμείς.

Διαβάστε επίσης