Ντουντούκα
Η μπάλα επιστρέφει. Όχι και η... εξυγίανση, ας ελπίσουμε.
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Διαβάσαμε με δική μας ευθύνη

Διαβάσαμε με δική μας ευθύνη
Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 - 09:51

@«Το παρελθόν πολλές φορές ορίζει το μέλλον». Γουάου. Βουτηγμένο στη σοφία και τις εμπειρίες της ζωής είναι αυτό που γράφει ένα απολύτως υπαρκτό δημοσιογραφικό πρόσωπο, ο Λευτέρης Καρλής. Ότι δεν τον ξέρει κανένας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Τον ξέρουν 2-3 συνάδελφοι αλλά είναι από χωριό, εσείς φταίτε που δεν τους ξέρετε. Γι' αυτό λοιπόν, κομμένα τα αστειάκια και οι συγκρίσεις με το αμόρε της Χαρούλας Πεπονάκη του Ρετιρέ, τον Δημήτρη ή Θανάση ή Θάνο.

@Καμιά φορά βέβαια Λευτέρη, το παρελθόν δεν ορίζει το μέλλον. Για παράδειγμα φημολογείται ότι υπήρξε κάποιος που έγραφε με την ιδιότητα του φρουρού του πρασίνου. Ύστερα τα αγαπημένα του χρώματα έγιναν το άσπρο και το μαύρο και ταυτόχρονα, όταν χρειάστηκε, «έβγαλε» και κίτρινες αποχρώσεις.

@«Ξέρατε τι έκανε το 2014 ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος; Διαβάστε με δική σας ευθύνη...», συνεχίζει ο κ.Καρλής. Να μαντέψω; Προσλήφθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Όχι; Κάνει εμφανίσεις στο κανάλι OPEN αμισθί; Ούτε; Αγόρασε την Ξάνθη; Ζονκ;

@«Η πιο προβεβλημένη σφυρίχτρα της εποχής του (1984-2013), ο άνθρωπος που σφύριζε όλα τα ντέρμπι, με πάνω από 300 ευρωπαϊκούς αγώνες στο παλμαρέ του. Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης και μία ζωή στα κοινά του Α.Ο. Μοσχάτου με διάφορες ιδιότητες (από παίκτης βόλεϊ, έως προπονητής και παράγοντας), όμως από το 2013 που κρέμασε την σφυρίχτρα του λες και απελευθερώθηκε», συμπλήρωσε ο μεσιέ Καρλής. Σαν τους Σαραϊδάρη, Τεβεκέλη και Μίχελ ένα πράμα; Θα έλεγα και τον Κάκο αλλά, είπαμε, είναι αμισθί.

@«Τον Μάιο του 2014, η ΕΠΣ Πειραιά αποφασίζει να κάνει την ετήσια εκδήλωση της και ποιο καλύτερο μέρος για να την στεγάσει από το εστιατόριο V'ammos του γήπεδου Καραϊσκάκη; Μάλιστα σε μία ανιδιοτελή πράξη αγάπης προς το ποδόσφαιρο, η ΕΠΣ Πειραιά αποφασίζει να τιμήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο». Δίκιο έχει εδώ ο Λευτέρης. Θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του προέδρου της ΕΠΟ και να διαλέξει το Μακεδονία Παλάς.

@«Αυτός είναι εν ολίγοις ο Γιώργος ο Καραμπέτσος, ο Πειραιώτης, ο αγνός Ολυμπιακός, ο υμνητής του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, ο οποίος με fast track ψηφοφορία έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια την ψήφο και την θέληση των ομάδων και έστεψε πρωταθλήτρια την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού», καταλήγει ο Λευτέρης που επιβάλλεται τα κείμενά του να προταθούν για τα επόμενα δημοσιογραφικά βραβεία. Μην πάνε στράφι τέτοια «διαμάντια».

Διαβάστε επίσης

Σας έχουμε νέα...

Σας έχουμε νέα...

Όταν κάποιος θεωρεί εαυτόν μεγαλύτερο από αυτό που -υποτίθεται ότι- «υπηρετεί», προσγειώνεται, πάντοτε, ανώμαλα...