Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορεί να αυτοσαρκάζονται έτσι… (photo)

Δεν μπορεί να αυτοσαρκάζονται έτσι… (photo)
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 10:22

Έχει και το γέλιο τα όριά του… Πόσο να αντέξουμε πια… Μέχρι και οι ίδιοι κατάλαβαν, πλέον, τι συμβαίνει και πάει το χέρι… μόνο του στον αυτοσαρκασμό… Εκεί που άλλα είναι χάρτινα, άλλα είναι… ατσάλινα και σπαθάτα. Να ‘χαμε να λέγαμε. Η προπαγάνδα έχει πολλά χρώματα και δεν καταλαβαίνει από αθλήματα. Στην Ελλάδα, αρκεί να είναι στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός… Αρκεί και περισσεύει! Αλλά το σημερινό είναι στα όρια της παρωδίας, γιατί περιέχει… αυτοσαρκασμό!

Όχι μόνο στέφθηκε ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, ετσιθελικά, όπως αναμενόταν, αλλά σώθηκαν, ετσιθελικά και ο Άρης με τον ΠΑΟΚ, επίσης όπως αναμενόταν. Μιλάμε για… μπάχαλο. Αλλά το ακόμη πιο αστείο είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που υπηρετεί τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Και ο τρομερός αυτοσαρκασμός στην πρώτη αυτή σελίδα.

Από τη μία «αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Ομόφωνα πρωταθλητή ανέδειξαν οι υπόλοιπες ομάδες το «τριφύλλι»…» διαβάζουμε. Άσχετο, αλλά η ΑΕΚ δεν ψήφισε. Και από την άλλη «πόσες φορές θα το πούμε; Είναι αλλιώς να είσαι Παναθηναϊκός…». Τίτλο στα χαρτιά, δηλαδή, αλλά είναι… διαφορετικό να είσαι ΠΑΟ. Εντάξει, δεν μπορεί. Τέτοιο επίπεδο αυτοσαρκασμού δεν το περιμέναμε και έχουμε μείνει λιγάκι… άναυδοι.

Δείτε και μόνοι σας…

Διαβάστε επίσης

Σας έχουμε νέα...

Σας έχουμε νέα...

Όταν κάποιος θεωρεί εαυτόν μεγαλύτερο από αυτό που -υποτίθεται ότι- «υπηρετεί», προσγειώνεται, πάντοτε, ανώμαλα...