Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα σε περνάνε για τρελή που θες να πας στο Αϊβαλί»

«Θα σε περνάνε για τρελή που θες να πας στο Αϊβαλί»
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 09:52

«Θα σε περνάνε για τρελή που θες να πας στο Αϊβαλί, ρεμπετικά να τραγουδήσεις… Θα σου κολλήσουν ρετσινιά, θα λένε η Στέλλα η Σμυρνιά, απ’ το χασίσι έχει κολλήσει», πασίγνωστοι στίχοι ενός λαϊκού άσματος.

Πως μας ήρθε τώρα αυτό θα αναρωτιέστε… Συνειρμικά, διαβάζοντας τις μπαρούφες του… Αϊβαλιώτη στο σαϊτ της προπαγάνδας. Ένα μνημείο ψευτιάς, ανακρίβειας και προπαγάνδας. Αντιπροσωπευτικό ωστόσο του τρόπου που λειτουργούν.

Πάμε λίγες ημέρες πίσω…

15 Μαΐου, επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για την επιστροφή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, στις προπονήσεις: «Οι «ερυθρόλευκου» γυμνάστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ., υπό την επίβλεψη του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και του τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκου Μαντούβαλου».

21 Μαΐου, επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών.

Και φτάνουμε στο… χθες για να διαβάσουμε στο σάιτ της… αλήθειας ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μια ημέρα πριν την τηλεδιάσκεψη της ΕΣΑΠ, την αποχώρηση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ από την ομάδα βόλεϊ Ανδρών.

Όχι δεν μπερδευτήκατε, σωστά διαβάσατε. Οι τύποι δεν παίζονται ειλικρινά! Δεν έχουν αντίπαλο στην προπαγάνδα και τα ψέματα. Έγραψαν ότι ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ!

Τι εννοείται ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ; Μα δεν μπορεί, αφού το σάιτ της… αλήθειας λέει ότι το ανακοίνωσε επίσημα… Ποιος; Αυτός 1-0! Και πότε το έκανε; Μια ημέρα πριν την τηλεδιάσκεψη!

Οι τύποι κάθε μέρα ξεπερνούν τον εαυτό τους. Έχουν τερματίσει το ξεφτιλόμετρο!

Όποιος βρει την επίσημη ανακοίνωση των Πειραιωτών, κερδίζει μια διανυκτέρευση στο σαλέ της Ξάνθης, στη σουίτα του Καλπαζίδη!

Διαβάστε επίσης

Σας έχουμε νέα...

Σας έχουμε νέα...

Όταν κάποιος θεωρεί εαυτόν μεγαλύτερο από αυτό που -υποτίθεται ότι- «υπηρετεί», προσγειώνεται, πάντοτε, ανώμαλα...