Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το dna των... θαυμάτων!

Το dna των... θαυμάτων!
Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 - 15:10

@Διασκεδαστικό ήταν το μεσημέρι μας. Μετά τις δηλώσεις του Μίσιτς για το πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός, ο Κροάτης ξαναχτύπησε. Σε συνέντευξή του σε κροατική ιστοσελίδα, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών επειδή ο ιδιοκτήτης του έχει μερίδιο και σε άλλη ομάδα της κατηγορίας.

@Τη δήλωση την είδαμε σε ένα ελληνικό σάιτ, την είδαμε σε δεύτερο, σε τρίτο, σε τέταρτο και ούτω καθεξής. Μόνο σε ένα δεν την είδαμε. Σε ένα σάιτ όπου υπήρχαν τα... μεταξύ άλλων, αλλά όχι αυτό το «καυτό» απόσπασμα. Υποθέσαμε ότι όλοι μπορεί να έκαναν λάθος και να παρασύρθηκαν. Ξέρετε πως είναι η δημοσιογραφία τη σήμερον ημέρα. Το copy paste πάει σύννεφο. Να έκανε κάποιος ένα λάθος και να τον αντέγραψαν όλοι. Να τους πήρε στο... λαιμό του. Ψάξαμε και το κροατικό, πρωτότυπο, κείμενο για να είμαστε σίγουροι. Το βάλαμε στο google translate αφού τα κροατικά απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν μητρική μας γλώσσα.

@Να λοιπόν η δήλωση. Εκεί. Ναι, ο Μίσιτς εμφανίζεται να δηλώνει: τιμωρηθήκαμε με αφαίρεση βαθμών γιατί ο ιδιοκτήτης μας (δεν είναι η σύζυγος και ο γιος;) έχει μερίδιο και σε άλλη ομάδα της κατηγορίας.

@Περιμένουμε λοιπόν να συμπληρωθεί η παράλειψη αφού το σάιτ που δεν είχε το απόσπασμα επιμένει ότι είναι αδέσμευτο και λέγει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια βάζοντας το χέρι σε ρούβλια, εεε στο ευαγγέλιο.

@Μετά λοιπόν από δεκάδες F5, θαύμα. Εμφανίστηκε κάτι. ΠΡΩΤΑ η αντίδραση του ΠΑΟΚ για την περιβόητη δήλωση του Μίσιτς στην οποία το σάιτ δεν είχε αναφερθεί! Και στο κείμενο της αντίδρασης του δικεφάλου, υπήρχε λινκ το κείμενο των δηλώσεων του παίκτη. Και εκεί, ω θαύμα θαύμα, είχε προστεθεί το επίμαχο σημείο.

@Κι επειδή εν έτει 2020 τα θαύματα είναι πολλά, τη στιγμή που εμφανίστηκε στο ανένταχτο σάιτ, εξαφανίστηκε το επίμαχο σημείο από το κροατικό!

@Δεν τολμάμε να φανταστούμε ότι υπήρξε πίεση στον παίκτη και τον Κροάτη δημοσιογράφο για να αφαιρεθεί. Δεν κάνουν τέτοια. Θεωρούμε απλά ότι ο συνάδελφος, δεν είχε τι να κάνει και... σκότωσε την ώρα του ακούγοντας ξανά το ηχητικό ή βλέποντας τις σημειώσεις του. Και διαπίστωσε ότι ο Μίσιτς δεν είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο, απλά εκείνος το ονειρεύτηκε γιατί τα είχε τσούξει λιγάκι παραπάνω.

@Τελικά ο ΠΑΟΚ παίζει... μπάλα και στο εξωτερικό. Στα προκριματικά του καλοκαιριού αναφερόμαστε (μέχρι εκεί πάει, παραπέρα δεν…), που πήγε το μυαλό σας.

Διαβάστε επίσης

ΕΟΚ δεν... ακουμπάνε, ε;

ΕΟΚ δεν... ακουμπάνε, ε;

Τι έγινε με τους αντικειμενικούς; Στην ΕΟΠΕ όλα μαύρα και στην ΕΟΚ (όπως και στην ΟΧΕ) όλα... κομπλέ;