Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τρέχουν να προλάβουν μη χαθεί η... μπάλα!

Τρέχουν να προλάβουν μη χαθεί η... μπάλα!
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 - 15:43

Εκλογές στη Super League δεν έχουν ακόμη προκηρυχτεί και η… προπαγάνδα έπιασε δουλειά! Με πύρινα άρθρα, για την καταλληλότητα των… εκλεκτών του συστήματος, τα συνεταιράκια, εν προκειμένω ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ, δείχνουν ξεκάθαρα να βαδίζουν μαζί, στον δρόμο που όλη η φίλαθλη Ελλάδα ξέρει, ότι εδώ και καιρό, βαδίζουν ξανά: Τον δρόμο της διατήρησης της… εξυγίανση!

Στο site της… αλήθειας, λοιπόν, διαβάζουμε για το πως ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, είναι ο… κατάλληλος για να αντικαταστήσει τον Μηνά Λυσάνδρου, στην προεδρία της Super League. «Η απειρία καλύπτεται από την τεχνοκρατική αντίληψη και από το δύσκολο πέρασμα των νομικών υποθέσεων του Παναθηναϊκού», διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο… σύντομο και «to the point» άρθρο του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Και κάπου εκεί, οι προθέσεις της προπαγάνδας διαφαίνονται καθαρά. Το… σέρβις στον σύμμαχο ΠΑΟ έχει αρχίσει για τα καλά. Μέχρι και την «τεχνογνωσία του Αλαφούζου στα τηλεοπτικά, ως προτεραιότητα του συνεταιρισμού», προκρίνει το site της… αλήθειας. Και λογικό, αφού εδώ που τα λέμε, από το κανάλι του ενός, ο αρθρογράφος μεταπήδησε στο κανάλι του άλλου, ενώ παράλληλα συνεχίζει να βάλλει κατά του Ολυμπιακού και από Μέσα του Αλαφούζου.

Η… συμμαχία καλά κρατεί. Αυτό για όσους νομίζουν ότι… έσβησε. Ή για όσους είχαν… μασήσει από εκείνα που έγραφε κάποτε, το site της… αλήθειας, περί… συμμαχίας Μαρινάκη-Αλαφούζου, για να «γκρεμίσουν» τον ΠΑΟΚ. Όσοι καταλαβαίνουν το παιχνίδι και δεν πιάνονται στον ύπνο, από την προπαγάνδα, γελούσαν τότε. Γελούν, βέβαια, και τώρα…

Διαβάστε επίσης