Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παοκάρχης λέει ότι ο Ολυμπιακός «φοβάται»

Ο Παοκάρχης λέει ότι ο Ολυμπιακός «φοβάται»
Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020 - 14:49

Ακόμη και για τα μέτρα της προπαγάνδας κατά του Ολυμπιακού και υπέρ του ΠΑΟΚ, το να λέει κανείς ότι ο Θρύλος φοβάται τον ΠΑΟΚ, ακούγεται σαν… ανέκδοτο. Τουλάχιστον σε όσους δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο με… παρωπίδες. Και όμως. Ο Παοκάρχης Κώστας Βασιλόπουλος, του SDNA, της Forza (ΜΜΕ του Σαββίδη δηλαδή) και άλλων, έγραψε σήμερα στη Forza ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τον φόβο του Ολυμπιακού και ότι η ευκαιρία που του παρουσιάζεται είναι «χρυσή».

Ότι ο Ολυμπιακός των 45 (κοντά είναι) πρωταθλημάτων, φοβάται τον ΠΑΟΚ των… 3 (για να δούμε…). Ότι ο Ολυμπιακός των μισών Ελλήνων φιλάθλων, φοβάται τον ΠΑΟΚ των, σαφέστατα, κατά πολύ λιγότερων φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ότι ο Ολυμπιακός που απέκλεισε την Άρσεναλ και παλεύει να μπει στα προημιτελικά του Europa League, φοβάται τον ΠΑΟΚ της… Έστερσουντ και της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ότι ο Ολυμπιακός του Βαλμπουενά, του Ελ Αραμπί, του Σα, του Τσιμίκα, του Φορτούνη, του Σεμέδο, του Γκιλιέρμε, φοβάται τον ΠΑΟΚ, αγωνιστικά. Ότι ο Ολυμπιακός που έλεγε να γυρίσουμε να παίξουμε μπάλα, φοβάται τον ΠΑΟΚ της… παύλας και του… λήξτε το χωρίς πρωταθλητή, να τελειώνουμε

Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Τώρα μιλούν οι παίκτες. Όχι τα πληκτρολόγια. Ούτε τα κανονικά, ούτε εκείνα που κάνουν πολιτική υπέρ του ενός και εις βάρος του άλλου για εκείνους που την… χάφτουν. Τώρα μιλάει η ομάδα.

Διαβάστε επίσης