Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γράφουν ιστορία στην τηλεόραση! 1,3% η «Δίκη» στο OPEN

Γράφουν ιστορία στην τηλεόραση! 1,3% η «Δίκη» στο OPEN
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 - 13:57

Βλέπει κανείς τα σποτάκια και σου λέει τι… αποκαλύψεις Θεέ μου. Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα βλέπουν. Κάναμε μια εκτίμηση χθες, ότι τη «Δίκη» στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, δεν τη βλέπει άνθρωπος. Δεν πέσαμε και έξω.

Με όχι και τις φοβερές εκπομπές απέναντι στα άλλα κανάλια εκείνη την ώρα, καταφέρνει στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 να καταγράψει το… απίστευτο νούμερο του 1,6%. Ούτε… δύο στους εκατό δεν τους βλέπουν. Δεν βλέπουν τον Κυριάκο Θωμαΐδη να μην υιοθετεί, τις αναλύσεις των υπόλοιπων καλεσμένων.

Στο κοινό από 15 ως 44 ετών, σπάνε ταμεία για τα καλά. Η εκπομπή καταγράφει στο σύνολό της το ποσοστό του 1,3%. Είναι να γελάει κανείς με αυτά τα… νούμερα!

Στο κανάλι του Ιβάν βέβαια, ποσώς τους ενδιαφέρει. Εκείνη την ώρα που παίζει η «Δίκη», είναι πίσω από MEGA, ANT1, STAR, ALPHA, ΣΚΑΪ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ΕΡΤ. Και; Η μηχανή της λάσπης να είναι καλά να ρίχνει μπας και τσιμπήσει και… δεύτερος στους εκατό!

Άλλωστε και οι ειδικοί στο κανάλι του Σαββίδη, βλέπουν ότι η «Δίκη» ήταν η χειρότερη εκπομπή σε τηλεθέαση τη Δευτέρα. Πάντα τέτοια, να είστε καλά να μας διασκεδάζετε. Ας μην υιοθετεί ο Κυριάκος, τα νούμερα λένε την αλήθεια. Τα… νούμερα! Κρίμα και για τον Κάκο που πάει τζάμπα ο άνθρωπος να δώσει τα φώτα του…

Ο δε Τσαρούχας χθες, μίλησε για τους χιλιάδες χιλιάδων τηλεθεατών. Ας του εξηγήσει κάποιος πόσοι βλέπουν, γιατί μάλλον έχει φάει το παραμύθι του Κυριάκου και αυτός.

Διαβάστε επίσης

Πείτε το, επιτέλους, PAO Dunk…

Πείτε το, επιτέλους, PAO Dunk…

Στήλη… μπασκετική αντιολυμπιακή, βγαλμένη από τα σαραντάβαθα της ψυχής του… πρασινοφρουρού, με εκφράσεις μένους κατά του Θρύλου...

«Βόμβες» και... «βόμβες»

«Βόμβες» και... «βόμβες»

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει να κλείσει τον Σλούκα, αλλά οι αντικειμενικοί μας παρουσιάζουν, από τώρα, ως «βόμβα του καλοκαιριού» τον Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ...