Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι τα ίδια; Πάλι επικοινωνιακές «φούσκες»;

Πάλι τα ίδια; Πάλι επικοινωνιακές «φούσκες»;
Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 - 13:32

Πόσο προβλέψιμο. Πόσο αναμενόμενο, πια. Τον έμαθαν και οι πλέον αδαείς, πια, τον «μηχανισμό» προπαγάνδας εις βάρος του Ολυμπιακού. Όπως και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται, στις διάφορες συγκυρίες «Χαστούκι» από τον Ολυμπιακό, στην ομάδα του «αφεντικού» και αποκλεισμός από το Κύπελλο; Βαρύγδουποι τίτλοι, εις βάρος του… «χαστουκιστή» (δική μας λέξη, γλαφυρή), νέες σκευωρίες, ή -απλούστερα- αναμάσημα των παλιών.

Σήμερα, λοιπόν, ακούμε πάλι τα ίδια. Τα ίδια που ακούγαμε και πριν χρόνια. «Μας είπαν, ότι τους είπαν» και άλλα τέτοια ωραία… Ίσα-ίσα να βγαίνουν οι τίτλοι. Ως συνήθως. Όπως έχει γίνει με όοοοοολες τις σκευωρίες, εις βάρος του Ολυμπιακού και του ηγέτη του, έως τώρα. Το μοτίβο γνωστό. Η επικαιρότητα διαμορφώνεται ανάλογα με το αν ο Ολυμπιακός είναι… καβάλα στ’ άλογο (που πάντα είναι) και με το πως πρέπει αυτό να… αντιμετωπιστεί.

Που να γράφεις τώρα για την ήττα στο Κύπελλο… Ακόμη μία. Που να αναδεικνύεις τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στους ηττημένους και να κάθεσαι να εξηγείς στο κοινό, γιατί αυτά τα προβλήματα υπάρχουν και δεν λύνονται… Δύο είναι οι λύσεις: Αναδεικνύεις ένα θέμα εις βάρος του αντιπάλου σου. Ξανά. Και ξανά. Και ξανά. Ή… τα χώνεις στον προπονητή. Εκείνος είναι σήμερα το δεύτερο «θύμα», σε περίπτωση που δεν το προσέξατε. Το πρώτο ποιο είναι; Η νοημοσύνη μας, με την οποία ορισμένοι νομίζουν ότι μπορούν -εδώ και χρόνια- να παίζουν.

Όπως είπαμε… Γνωστό το μοτίβο…

Διαβάστε επίσης

Βόμβες... κουτάκια

Βόμβες... κουτάκια

Τόση σημασία είχαν αυτά που είπε ο Γεωργέας χθες, που μέχρι και η προπαγάνδα τα έκανε... κουτάκι...