Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα λες όπως… βολεύει; «Θαρραλέος». Δεν τα λες; «Παγώνι»

Τα λες όπως… βολεύει; «Θαρραλέος». Δεν τα λες; «Παγώνι»
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 - 10:58

Από σκευωρίες… χορτάσαμε. Μπουχτίσαμε, για την ακρίβεια. Μπουχτίσαμε να διαβάζουμε για τα… δεινά που έχει φέρει ο Ολυμπιακός, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά η προπαγάνδα δεν σταματά. Δεν καταλαβαίνει και δεν γνωρίζει όρια. Όπως η σημερινή, στον «γνωστό», πλέον, «πρωινό Τύπο», ο οποίος μας ενημερώνει για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν Καφές και Γεωργέας. Τι μας λέει, λοιπόν, ο «πρωινός Τύπος», για τις δύο περιπτώσεις; Τα είπε, ο ένας, όπως… «βολεύει» την ιστορία που προμοτάρουν, εις βάρος τους Ολυμπιακού; «Θαρραλέος». Δεν τα είπε, ο άλλος, όπως… «βολεύει» την ιστορία που αναδεικνύουν, με τον «κακό Ολυμπιακό»; Κάνει το «παγώνι».

Πάγια τακτική. Την έχουν όλα τα Μέσα της «εξυγίανσης», που στηρίζουν και προμοτάρουν ΠΑΟΚ. Είσαι με την πλευρά που… πρέπει; Εισπράττεις αποθέωση, στήριξη, απολαμβάνεις τη (λυκο)φιλία τους. Δεν είσαι με την πλευρά που… πρέπει; Πρωοτσέλιδος, κάθε μέρα, άρθρα επί άρθρων εις βάρος σου, έρευνες, αποκαλύψεις, παρασκήνιο, ακόμη και αυτό που… έφαγες το μεσημέρι, θα δεις να γυρνάει εναντίον σου και να σε… ενοχοποιεί.

Τρανό παράδειγμα, πρόσφατο κιόλας, ο ίδιος ο «σύμμαχος» Αλαφούζος. Μην πάμε μακριά. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις, διαφορετική αντιμετώπιση. Απλό; Απλό…

Εδώ… φίλος.

Εδώ… εχθρός.

Διαβάστε επίσης

Βόμβες... κουτάκια

Βόμβες... κουτάκια

Τόση σημασία είχαν αυτά που είπε ο Γεωργέας χθες, που μέχρι και η προπαγάνδα τα έκανε... κουτάκι...