Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τσακωμένα με την αλήθεια τα γατάκια του SDNA

Τσακωμένα με την αλήθεια τα γατάκια του SDNA
Σάββατο, 4 Ιουλίου 2020 - 20:14

Δεν τα πιάνεις πουθενά τα… γατάκια του SDNA. Κανονικά όμως. Τα παιδιά πάνε για Πούλιτζερ προπαγάνδας. Προσέξτε να δείτε. Πηγαίνουν απόγευμα Σαββάτου και γράφουν: «Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τον Ραντζέλοβιτς και οι φήμες λένε πολλά. Διότι παραμονή του αγώνα με τον ΟΦΗ μένει ξαφνικά εκτός αποστολής. Το ιατρικό δελτίο δεν αναφέρει κανέναν τραυματισμό. Ακολουθούν δύο προπονήσεις στις οποίες επίσης δεν αναφέρεται τίποτα. Λείπει από το Ρέντη αλλά γιατί;».

Διαβάστε τώρα για να ξέρετε, γατάκια!

Όλα τα σάιτ, «ερυθρόλευκα» και όχι μόνο, αναφέρουν ότι πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, εξετάστηκε από το γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο, του χορηγήθηκε αγωγή και αποχώρησε από την αποστολή. Δεν το είδατε πουθενά αυτό;

Κι επειδή είστε… ιστορίες και γελάμε μαζί σας, να σας ενημερώσουμε πως στο Ρέντη ήταν και το Σάββατο ο Ραντζέλοβιτς. Συνέχισε με τη θεραπεία του. Ξέρουμε, πονέσατε με το 45ο πρωτάθλημα, αλλά μην κάνετε έτσι. Μην κλαίτε όλη την ώρα. Διαβάστε και κανά σάιτ πριν γράψετε την μπουρδολογία σας!

Διαβάστε επίσης