Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σανό και τα ξημερώματα μοιράζουν στο OPEN

Σανό και τα ξημερώματα μοιράζουν στο OPEN
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 10:31

Μόλις άρχισε να ξημερώνει έξω, να και η προπαγάνδα από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Με Δίκη και προπαγάνδα στο φουλ πήγε για ύπνο ο κόσμος, με προπαγάνδα πρέπει να ξυπνήσει.

Βίντεο που ουσιαστικά πανηγυρίζουν για την παραίτηση των δύο μελών από την επιτροπή εφέσεων. Για τον τρίτο της παρέας γιατί δεν λέτε τίποτα, αλήθεια; Επειδή ψήφισε να μην αφαιρεθούν οι βαθμοί;

Δώστε σανό στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο Αυγενάκης και η επιτροπή του λένε πήγε τον ΠΑΟΚ από το +1 στο -17.

Ναι, ναι, όπως τα λέτε είναι. Δεν ήταν ο Γιαννούλης που με αυτογκόλ έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ναι, ναι, δεν ήταν ο Ελ Αραμπί που σας κάρφωσε στα playoffs μέσα στην Τούμπα ξανά. Δεν μεγάλωσαν αυτοί τη διαφορά. Δώστε σανό παλικάρια μας! Δώστε σανό στον κόσμο να πιστεύει ότι γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ δεν πήρε φέτος το πρωτάθλημα.

Έτσι να συνεχίζετε και του χρόνου πάλι τα ίδια θα λέτε. Ποιος ξέρει τι μπορεί να φταίει τότε.

Τέτοια επίθεση σε δικαστές πάντως και να μην ανοίγει μύτη, δεν ξανάγινε. Μπράβο, η δημοσιογραφία στα καλύτερά της! Η ΕΣΗΕΑ έχει άποψη; Πως ένας αθλητικός δημοσιογράφος μπορεί να ασκεί τέτοια πίεση σε δικαστές; Να τους ζητούν να παραιτηθούν επειδή ψήφισαν κατά της ομάδας του αφεντικού τους;

Ποιος να ασχοληθεί;

Διαβάστε επίσης