Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αστεία πορτοκαλί προπαγάνδα για τη φιέστα!

Αστεία πορτοκαλί προπαγάνδα για τη φιέστα!
Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 - 15:59

Ξεφτίλα, όπως πάντα. Δεν άλλαξε κάτι, ούτε και θα αλλάξει. Σκληροί προπαγανδιστές, στους οποίους αξίζει μόνο σκληρή… απαξίωση. Ασχολούνται πάλι με τη φιέστα του Ολυμπιακού και λένε, εκεί στο site της παραμύθας, του Ιβάν Σαββίδη, ότι το κράτος έκλεισε τα μάτια και… αδειάζει, αντ’ αυτού, τις παραλίες και τις συναυλίες. Είχαν κανονίσει μαύρισμα και είχαν κλείσει εισιτήρια, μάλλον, ο Αϊβαλιώτης, ο Καρλής, ο Αυλακιώτης και η… παρέα του. Που είναι όλοι το ίδιο πρόσωπο, αλλά λέμε τώρα…

Στον Πειραιά, πάντως, που γιόρτασε ο Ολυμπιακός το 45ο και έζησαν με εικόνα και ήχο τον εφιάλτη τους, δεν έχει εκτόξευση κρουσμάτων κορονοϊού… Αντιθέτως, στη Βόρειο Ελλάδα γίνεται… χαμός! Μήπως είναι από τα λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα, για την ξεφτίλα που έριξε στην αγαπημένη τους ομάδα -και φέτος- ο Θρύλος; Για το κράξιμο στον Ιβάν; Για τα… κατορθώματα της οικογενείας με την πολυιδιοκτησία και την ξεφτίλα στα δικαστήρια;

Ή μήπως είναι από τις συγκεντρώσεις των ΠΑΟΚτζήδων για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ΠΑΟΚ, νωρίτερα; Γιατί για αυτά δεν τους είδαμε να γράφουν ούτε λέξη! Οι προπαγανδιστές! Ούτε και για το πανηγύρι που στήθηκε στη Λεωφόρο, όταν πήρε ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα στο βόλεϊ, είδαμε να ασχολούνται με τη δημόσια υγεία!

Και αυτό γιατί πονούν τόσο πολύ που βλέπουν τον Ολυμπιακό να γιορτάζει, που… δεν ξέρουν τι λένε. Πρώτη φορά είναι, ή τελευταία; Το κανάλι του Ιβάν δεν είχε κάνει προσφάτως εκπομπή και έλεγε τα ίδια; Ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού αψήφησαν τη δημόσια υγεία και συγκεντρώθηκαν να πανηγυρίσουν.

Προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού να ‘ναι και δεν έχει και σημασία αν… βρέχει ή όχι! Το χαμόγελο του αφεντικού είναι η καλύτερη ομπρέλα, προστατεύει και… αδιαβροχοποιεί.

Διαβάστε επίσης

Σηκώνουμε τα χέρια…

Σηκώνουμε τα χέρια…

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Ολυμπιακός φταίει για την… κατάντια του τελικού. Προσπαθούν. Αλλά δεν…