Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο επεισόδιο: «Η Συντροφιά του Ευρωαποκλεισμού»

Πρώτο επεισόδιο: «Η Συντροφιά του Ευρωαποκλεισμού»
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 13:46

Μεγάλο πρότζεκτ έχει στα σκαριά ο επενδυτής Αλαφούζος, αγαπητοί φίλοι! Ετοιμάζει… όχι νέα, ανταγωνιστική ομάδα, αφού αυτό, μάλλον… δεν το έχει και πολύ. Αλλά ετοιμάζει… PAO TV. Το διαβάσατε, ενημερωθήκατε και για τη συνδρομή, για να μπορέσει κανείς να το ενεργοποιήσει, αλλά μάθαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας την πρώτη του… προβολή!

Με τίτλο: «Η Συντροφιά του Ευρωαποκλεισμού», το PAO TV θα παρουσιάσει ένα πραγματικά υπέροχο ντοκιμαντέρ-χρονικό, του πως η συμμαχία (Συντροφιά) έχει φτάσει στο σημείο να πρέπει να της… κλείσουν τα σύνορα και να μην πατάει πόδι στην Ευρώπη, για να μην ντροπιάζει, άλλο, το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Με μαρτυρίες και εξομολογήσεις ανθρώπων που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην ευρωπαϊκή κατάντια ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, το PAO TV θα επιχειρήσει μία μεγάλη… βουτιά, στα άδυτα του Ευροαποκλεισμού. Θα επιχειρήσει να αποκωδικοποιήσει πως είναι να ζεις με τα… φαντάσματα του παρελθόντος και να έχεις να εμφανιστείς ως… Panathinaikos, πολλά, πολλά, πολλά, πολλά, πολλάαααα χρόνια.

Θα επιχειρήσει να προσεγγίσει την ψυχοσύνθεση ενός επενδυτή που παίρνει τα λεφτά του ΤσουΛου και αφήνει την ομάδα του γυμνή, με αποτέλεσμα να διασύρεται με… 0 βαθμούς στον όμιλο της διοργάνωσης. Θα επιχειρήσει να εξετάσει πόσο χαμηλής δυναμικότητας πρέπει, επιτέλους, να είναι ένας αντίπαλος σε καλοκαιρινά προκριματικά, για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να περάσει σε… κάποιας ευρωπαϊκή διοργάνωση…

Το ντοκιμαντέρ-χρονικό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναμένεται με… αγωνία!

Διαβάστε επίσης