Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ή είναι «εξυγιαντικό» ή δεν είναι…

Ή είναι «εξυγιαντικό» ή δεν είναι…
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 - 10:32

Ο Κώστας Καραπαπάς έψαχνε χθες στο SDNA να βρει την είδηση της ανακοίνωσης του Ραφίνια και… δεν. Τελικά τη βρήκε, κάπου… χωμένη στα σαραντάβαθα του site, μην τυχόν και… ξυπνήσουν οι Παοκτζήες, Παναθηναϊκοί, Αεκτζήδες και πουν «σταθείτε παιδιά, αυτοί παίρνουν παικταράδες…». Λέγεται αποπροσανατολισμός, αυτό. Και το έχουν, φαίνεται, διάφορα «εξυγιαντικά» Μέσα. Είδαμε σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Live Sport, για παράδειγμα, κάτι ανάλογο να συμβαίνει.

Η μεταγραφή του Ραφίνια, η επισημοποίησή της, ένα κουτάκι πάνω δεξιά, μικρό. Να παίρνει τον ίδιο χώρο, ως είδηση, που πήρε κάποιος Γκάμπριελ Ρόχας, τον οποίο βλέπει, θέλει, παίρνει ο Παναθηναϊκός… Δεν είμαστε σίγουροι…

Μα, γιατί τόσο μικρό; Τι ήταν το τόσο σημαντικό που χρειάστηκε τόσο μεγάλη προβολή, για να «υποβαθμιστεί» έτσι η μεταγραφή του καλοκαιριού, από τον Ολυμπιακό;

Σωστά… Η… βόμβα Καρίμ στην… ΑΕΚ. Ναι. Τη… βόμβα Καρίμ. Για την επικείμενη απόκτηση του ελεύθερου Ανσαριφάρντ, λοιπόν, η εφημερίδα αφιέρωσε το μισό πρωτοσέλιδό της. Και την… βάφτισε «βόμβα». Που να έπαιρνε η ΑΕΚ τον Ραφίνια, δηλαδή.

Το άλλο μισό πρωτοσέλιδο, λοιπόν, ήταν… Μπάγερν. Αυτή, η χειρότερη όλων των εποχών. Το 6ο της Μπάγερν άξιζε περισσότερη προβολή από τη μεταγραφή του καλοκαιριού, την οποία ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Εκείνη, είπαμε. Ένα κουτάκι, ίσο με του Γκάμπριελ Ρόχας.

Δεν θα πούμε εμείς σε κανέναν πως να «τρέξει» το Μέσο του. Ή είναι «εξυγιαντικό», άλλωστε, ή… δεν είναι. Απλώς, επισημαίνουμε μερικά πραγματάκια, για εκείνους που μπορεί να μην τα προσέξουν.

Διαβάστε επίσης