Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κιτρινόμαυρο DNA σήμερα

Κιτρινόμαυρο DNA σήμερα
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 - 11:18

Μέχρι και ότι… τρέμει ο Ολυμπιακός (εντάξει, δεν έχουμε άλλη δύναμη να γελάμε, κόφτε το…) πρόταξαν σήμερα. Το… σύνθημα που ακούστηκε, όπως μας ενημερώνει ο Προπαγανδιστικός (εεε… Πρωινός εννοούμε) Τύπος, του κιτρινόμαυρου, σήμερα, DNA.

Σήμερα έτσι βολεύει το έργο. Η ΑΕΚ είναι απέναντι από τον Ολυμπιακό, με την ΑΕΚ πάει η προπαγάνδα. Όταν «σκοτώνονταν» μεταξύ τους, για κάποιο Κύπελλο, ή κάποιο πρωτάθλημα, ένα από τα λίγα που έχουν, τότε, το κιτρινόμαυρο ήταν… απέναντι. Έτσι είναι με το DNA της προπαγάνδας. Αλλάζει χρώμα, ανάλογα πως φυσάει… συμφέρον.

Μάθαμε, λοιπόν, σήμερα, ότι ο Ολυμπιακός… τρέμει και δεν κατεβαίνει. Ελάχιστος σεβασμός, για το κρούσμα κορονοϊού, το οποίο ανιχνεύθηκε, δεν υπάρχει. Αλλά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο, εδώ που τα λέμε. Έτσι το πηγαίνουν από τα… γεννοφάσκια τους. Μία ασπρόμαυρο, μία πράσινο, μία κιτρινόμαυρο, πάντα αντι-Ολυμπιακό. Γι’ αυτό υπάρχουν, άλλωστε, για να λένε ότι κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό. Των 45 πρωταθλημάτων… Γελάμε.

Λίγη σοβαρότητα, στο τέλος της ημέρας, δεν θα έβλαπτε. Τους διαβάζουν και, λίγοι έστω, άνθρωποι, οι οποίοι δεν… μισούν ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ κάθε τι Ολυμπιακό. Γιατί κατά τα άλλα, το target group τους, γνωστό. Σύντομα θα οριστεί κάπου ο τελικός του Κυπέλλου. Και ο Ολυμπιακός θα σηκώσει την κούπα, όπως πρέπει. Και θα αναζητούν νέες εφευρέσεις, για να γράψουν κάτι για τους λίγους, πλέον, που τους διαβάζουν σοβαρά…

Διαβάστε επίσης