Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήπως το άνοιγμα έγινε… ανάποδα;

Μήπως το άνοιγμα έγινε… ανάποδα;
Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:47

Για επαναπροσέγγιση της Nova στον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο το ρεπορτάζ του γνωστού παοκτζίδικου, πορτοκαλί site. Το site, δηλαδή, που γράφει τα πράγματα όπως τα λέει (τα θέλει) ο ΠΑΟΚ, καταπιάστηκε με τη νέα επαφή, που φέρεται να είχε η Nova, με τον «δικέφαλο» του βορρά, ο οποίος έψαχνε και δεν έβρισκε τηλεοπτικό πάροχο και με το paok tv να έχει αποτύχει οικτρά. Σύμφωνα με τη σπέκουλα που έγινε και παρουσιάστηκε, λοιπόν, η Nova φέρεται να είχε κάνει άνοιγμα στον ΠΑΟΚ, για να συνεργαστούν ξανά.

Από την άλλη, αυτό που φαίνεται, μέσω του ρεπορτάζ αυτού, από το… ανεπίσημο γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ, είναι πως το άνοιγμα μάλλον είχε… αντίθετη φορά. Με το paok tv στα… τάρταρα (δεν είναι τυχαίο που το ματς με την Μπεσίκτας το έδειξε το Open…) και με το γεγονός ότι… έσοδα δεν υπάρχουν, δεν είναι παράλογο το να κάνει η πλευρά του ΠΑΟΚ, άνοιγμα προς τη Nova. Κάθε άλλο.

Ο πλάγιος τρόπος, με τον οποίο φαίνεται να έγινε αυτό, είναι… χαρακτηριστικός. Το πορτοκαλί ρεπορτάζ τονίζει, άλλωστε, πως στον ΠΑΟΚ δεν… ήταν αρνητικά προδιατεθειμένοι, να συζητήσουν επανέναρξη συνεργασίας, με τη Nova, ενώ παράλληλα… ετοίμαζαν και το paok tv, για να μη μείνουν… ξεκρέμαστοι.

Αυτό βέβαια, που λογίζεται ως σαφές είναι πως αν η νέα συνεργασία με τη Nova δεν έβρισκε τρόπο να… επισημοποιηθεί (κάτι που φαίνεται να είναι κοντά στο να συμβεί), ο ΠΑΟΚ θα είχε μείνει, όντως, «ξεκρέμαστος», ποντάροντας μόνο στο, ήδη αποτυχημένο, paok tv. Ή στο… Open. Άρα, το να έχει κάνει η Nova άνοιγμα στον ΠΑΟΚ, για να διορθώσει το… προηγούμενο… φάουλ της, ίσως έχει εντελώς άλλη ερμηνεία, από εκείνη που έγινε προσπάθεια να δοθεί.

TAGS

Διαβάστε επίσης