Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για να το αναδεικνύει η προπαγάνδα…

Για να το αναδεικνύει η προπαγάνδα…
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:04

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, με διαφορά ενός έτους. Ο κομπάρσος της «εξυγιαντικής συμμαχίας» Παναθηναϊκός, βαδίζει, τώρα, στον δρόμο που χάραξε ο… μεγάλος αδελφός (επίκαιρο) ΠΑΟΚ, έναν χρόνο πριν. Με το Παναθηναϊκός TV να γίνεται σημείο αναφοράς (καθημερινά) στην προπαγάνδα, η οποία το… αποθεώνει. Φυσικά.

Μία ιστορία, την οποία τη ζήσαμε έναν χρόνο πριν, με τον paok tv, τη ζούμε τώρα ξανά, με το Παναθηναϊκός TV. Διαρκής αποθέωση της πλατφόρμας, καθημερινή, σχεδόν, ανάλυση των λόγων για τους οποίους θα… πετύχει, αλλά και γιατί αξίζει το κοινό (του ΠΑΟ, προφανώς), να το στηρίξει. Τα ίδια, τα οποία ακούγαμε και πέρυσι, επί μήνες, ακούμε και φέτος.

Φαίνεται πως η ιστορία δεν υπήρξε διδακτική, για καμία από τις δύο πλευρές. Φαίνεται πως στον ΠΑΟ δεν έμαθαν από τα λάθη του ΠΑΟΚ, με το paok tv και την παταγώδη αποτυχία του. Ή απλώς η προπαγάνδα… τραβά τον δικό της δρόμο και δεν… καταλαβαίνει από το τι είναι σωστό και τι λάθος, αρκεί να… πουλήσει τα νέα που θέλει, όπως τα θέλει. Όπως τα θέλουν τα αφεντικά, βασικά.

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη είδηση. Πάλι καλά…

Πέμπτη είδηση. Πάλι καλά…

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του καλοκαιριού, από τον Ολυμπιακό, πάει… μέχρι πέμπτη θέση, για την προπαγάνδα.

Σταματήστε να μας κάνετε να γελάμε…

Σταματήστε να μας κάνετε να γελάμε…

Αν οι προπαγανδιστές της ΑΕΚ θεωρούν ότι με τον Γκαρσία… μας έπληξαν, θα τους στείλουμε αφίσες από την ομάδα της σεζόν 2020-21 να κρεμάσουν πάνω από τα κρεβάτια τους…