Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέμπτη είδηση. Πάλι καλά…

Πέμπτη είδηση. Πάλι καλά…
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:51

Πόση κωμωδία αντέχεις. Σε όλα τα σάιτ της χώρας, τα αντικειμενικά που έχουν σημαντική επισκεψιμότητα εννοούμε, δεν περιμένουμε τα αντίπαλα οπαδικά να χαρούν, η επισημοποίηση της απόκτησης του ΠΑΙΚΤΑΡΑ Γιαν Εμβιλά, από τον Ολυμπιακό είναι, πρώτη είδηση, πλην… μίας-δύο εξαιρέσεων που είναι… πρωτοδεύτερη, στο rotation, δηλαδή.

Όχι όμως και για την προπαγάνδα, η οποία έχει πιο σημαντικά θέματα να αναδείξει, από την έλευση του παικταρά Εμβιλά, επισήμως, στην χώρα μας, για λογαριασμό του νταμπλούχου Ελλάδας.

Δεν περιμέναμε. Απλώς το αναφέρουμε. Επισημαίνουμε αυτό που όλοι βλέπουν και σκέφτονται, αλλά κανείς άλλος δεν παίρνει θάρρος να πει. Αυτή την ώρα, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας και με τη μεταγραφή του Εμβιλά να έχει ανακοινωθεί πριν από λίγη ώρα, είναι… πέμπτη είδηση, για την προπαγάνδα.

Πόσο πόνο αντέχεις; Πόση κωμωδία αντέχεις; Πάλι καλά που την έχουν και… πέμπτη είδηση, την άλλη φορά έψαχνε ο Κώστας Καραπαπάς να βρει μεταγραφή του Θρύλου… στα σαραντάβαθα… Αντικειμενικότητα.

Διαβάστε επίσης

Σταματήστε να μας κάνετε να γελάμε…

Σταματήστε να μας κάνετε να γελάμε…

Αν οι προπαγανδιστές της ΑΕΚ θεωρούν ότι με τον Γκαρσία… μας έπληξαν, θα τους στείλουμε αφίσες από την ομάδα της σεζόν 2020-21 να κρεμάσουν πάνω από τα κρεβάτια τους…