Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αντικειμενικότητας»… «ανάσταση»!

«Αντικειμενικότητας»… «ανάσταση»!
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:45

Απολαμβάνουμε να τους βλέπουμε να βγάζουν τον πραγματικό εαυτό τους… Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Είτε χάνουν, αποκλείονται και… κλαίνε με μαύρο δάκρυ, είτε κερδίζουν, προκρίνονται και… στήνουν πενθήμερες εορταστικές εκδηλώσεις που θα ζήλευαν και τα πανηγύρια του Αυγούστου, σε όλη τη χώρα!

Από χθες το βράδυ διαβάζουμε ΣΕΡΙ για τον άθλο του ΠΑΟΚ να πάρει, επιτέλους, ΜΙΑ σοβαρή πρόκριση, στην ιστορία του! Και ακόμη δεν έχει καταφέρει τίποτα, βέβαια. Άραγε, όλοι εκείνοι, οι οποίοι πανηγυρίζουν από χθες ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ και προκλητικά, δεν αντιλαμβάνονται ότι αν τα πράγματα πάνε… ως συνήθως, στα play offs, θα έχουν πάλι εκτεθεί; Ή πήραν θάρρος από το… δεδομένο Europa League και… αφήνιασαν; Μάλλον…

Έχει, πάντως, τρομερή πλάκα, το όλο σκηνικό. Βλέπεις το… αντικει… ΧΑΧΑΧΑ! Εντάξει, ούτε να το πούμε, δεν μπορούμε… Βλέπεις το site της παραμύθας και ανάλογα με την επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, παρατηρείς τις αντιδράσεις των μεγαλοπροπαγανδιστών που το απαρτίζουν και έχει… τρομερό ενδιαφέρον! Από τα πνιχτά αναφιλητά όταν ο Θρύλος πέρναγε μέσα από την Τούμπα, πέρυσι, ως… άνεμος και τα… μαύρα πανιά που ακολουθούσαν, στις… σάλπιγγες των αγγέλων και την… ανάσταση της χαράς, όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει, κάποιον, ή κάνει κάτι αξιοσημείωτο.

Δεν μάθαμε ποτέ: Γιατί δεν το έβαψαν, απευθείας, ασπρόμαυρο; Προτίμησαν το… orange nation; Γιατί αυτό υπάρχει ήδη… Στο Τενεσί.

Διαβάστε επίσης

ΚΥΡΑ ΜΑΙΡΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ...

ΚΥΡΑ ΜΑΙΡΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ...

Σκηνικό Μάριο Σαλιέρι στον Κυριάκο τον Σαλιάρη. Είπαμε να είστε... όπεν, αλλά μη το ξεφτιλίσουμε.

Σταματήστε να μας κάνετε να γελάμε…

Σταματήστε να μας κάνετε να γελάμε…

Αν οι προπαγανδιστές της ΑΕΚ θεωρούν ότι με τον Γκαρσία… μας έπληξαν, θα τους στείλουμε αφίσες από την ομάδα της σεζόν 2020-21 να κρεμάσουν πάνω από τα κρεβάτια τους…

Πέμπτη είδηση. Πάλι καλά…

Πέμπτη είδηση. Πάλι καλά…

Η επισημοποίηση της μεταγραφής του καλοκαιριού, από τον Ολυμπιακό, πάει… μέχρι πέμπτη θέση, για την προπαγάνδα.