Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Είναι απλά… καθημερινή

Είναι απλά… καθημερινή
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:43

Ο Παναγιώτης Φασούλας μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και δεν χρειάζεται… δικηγόρο το gavros.gr. Αλλά από εδώ θα τα λέμε όπως είναι. Και είναι, πέραν του προφανούς θέματος, οπαδών που… στοχοποιούν έναν υποψήφιο πρόεδρο της ΕΟΚ, ακόμη ένα ζήτημα, που εμφανίζει μεγάλη σημασία. Σκεφτείτε, ας πούμε, υποθετικά, ότι την ανακοίνωση-επικήρυξη που έβγαλαν οι Παοκτζήδες, εις βάρος του Παναγιώτη Φασούλα, την είχαν βγάλει… Ολυμπιακοί.

Διανοείστε τι θα είχαμε διαβάσει, από την προπαγάνδα, από χθες μέχρι σήμερα; Τι… κοσμητικά επίπεδα θα συνόδευαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι με κάθε τρόπο, βρίσκονται στο στόχαστρο. Με κάθε ευκαιρία. Βλέπετε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού… φταίνε για όλα. Όπως και η ομάδα, την οποία αγαπούν. Η ομάδα, την οποία υπερασπίζονται… Δεν αλλάζει κάτι, δυστυχώς, εδώ και χρόνια… Δεν περιμέναμε να αλλάξει τώρα.

Για την προπαγάνδα, η ανακοίνωση-επικήρυξη των Παοκτζήδων ήταν απλώς… μία είδηση. Τίποτα περισσότερο. Αλίμονο. Σιγά μην στενοχωρήσουν τα… παιδιά, από τα οποία περιμένουν στήριξη…

Διαβάστε επίσης

ΚΥΡΑ ΜΑΙΡΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ...

ΚΥΡΑ ΜΑΙΡΗ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ...

Σκηνικό Μάριο Σαλιέρι στον Κυριάκο τον Σαλιάρη. Είπαμε να είστε... όπεν, αλλά μη το ξεφτιλίσουμε.