Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που να μην είχε κερδίσει…

Που να μην είχε κερδίσει…
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:13

Έχουν δει πολλά τα μάτια μας τόσο καιρό. Τόσα χρόνια. Αλλά κάθε φορά, βρίσκουν τρόπο να μας εκπλήξουν! Κάθε μέρα πιάνουν νέο… χαμηλό, με τη «δημοσιογραφία» που ασκούν. Η οποία έχει ΜΟΝΟ μία αρχή: Την προβολή οτιδήποτε είναι ενάντια στον Ολυμπιακό. Οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και… ανακατωσούρα, γύρω από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Βλέποντας, μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο ότι δεν έχουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ τρόπο να ξεπεράσουν τον Ολυμπιακό και να επικρατήσουν, αγωνιστικά, στο γήπεδο, ρίχνουν ολοένα και περισσότερο το βάρος στην προπαγάνδα και στα αντ-Ολυμπιακά μηνύματα. Κάθε λογής! Δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος. Αν παίζει με τον Ολυμπιακό, είναι, απλώς, η ομάδα που υποστηρίζουν. Τόσο καθαρά, πλέον. Και δίχως ενδοιασμούς.

Έγιναν Ερυθρός Αστέρας, έγιναν Ομόνοια, έγιναν Κράσνονταρ, έχουν γίνει στο παρελθόν και άλλες ομάδες και θα συνεχίσουν να γίνονται και άλλες, στο μέλλον. Κάθε μία που θα τίθεται απέναντι στον Ολυμπιακό, θα έχει περίοπτη θέση, στον μηχανισμό προπαγάνδας τους, όπως γίνεται χρόνια τώρα, είτε είναι ελληνική ομάδα, είτε κυπριακή, είτε… οποιαδήποτε ξένη. Δεν έχει σημασία το σήμα στη φανέλα. Δεν έχουν σημασία τα χρώματα. Σημασία έχει η αντι-Ολυμπιακή προπάγάνδα και μόνο.

Ρίχνει κανείς μία ματιά, στο κατεξοχήν προπαγανδιστικό site, του «μηχανισμού» του ΠΑΟΚ και βλέπει… τρία στα τέσσερα πρώτα θέματα να περνάνε… αρνητικά μηνύματα, για τον Ολυμπιακό. Ο οποίος χθες, ως ελληνική ομάδα κέρδισε ένα ευρωπαϊκό ματς, κάνοντας βήμα πρόκρισης, στην φάση των ομίλων του Champions League, αλλά και δίνοντας πολύτιμη βοήθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά! Ο Ολυμπιακός άλλωστε, δεν πάει στο Champions League για να πάρει… μηδέν βαθμούς, όπως έκανε η ΑΕΚ προ καιρού…

Και όμως. Η προπαγάνδα οργιάζει. Αρνητισμός, μιζέρια, κριτική στα όρια του… μίσους και πουθενά, κάτι θετικό, για την ομάδα που κέρδισε! Που να τους είχε γίνει και το χατίρι, δηλαδή και ο Ολυμπιακός να μην είχε κερδίσει…

Διαβάστε επίσης