Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρωινός Τύπος» χωρίς δικαίωση γίνεται; Γίνεται…

«Πρωινός Τύπος» χωρίς δικαίωση γίνεται; Γίνεται…
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:03

Πόνος σε όλα τα επίπεδα. Πόνος, τον οποίο ο Ολυμπιακός προκαλεί άθελά του, στους… απέναντι, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει και είναι τόσο τεράστιος, σε όλα του. Έτσι και με την υπόθεση Δεοντολογίας… Πόνος που η σκευωρία, ακόμη μία, έπεσε στο κενό και ο Ολυμπιακός, όπως και ο ηγέτης, του, κ. Μαρινάκης, βγήκαν ξανά αλώβητοι και δικαιωμένοι. Αποδεικνύοντας, για ακόμη μία φορά, ότι η αλήθεια δεν μπορεί ΠΟΤΕ, ΜΑ ΠΟΤΕ, να νικηθεί και να κρυφτεί.

Θα περίμενε κανείς, μία τόσο σπουδαία είδηση, η οποία έρχεται ως απάντηση στη λάσπη και την προπαγάνδα ετών, να «παίζει» δυνατά, στον «Πρωινό Τύπο», του «μηχανισμού». Από την άλλη, βέβαια, αν έπαιζε αυτή η είδηση, δυνατά, στον «Πρωινό Τύπο», του «μηχανισμού», τότε εκείνος δεν θα ήταν… «μηχανισμός», αλλά κάτι άλλο, πιο κανονικό.

Γίνεται, λοιπόν, «Πρωινός Τύπος» χωρίς αναφορά στη δικαίωση Ολυμπιακού και Μαρινάκη, απέναντι σε ακόμη μία τεράστια σκευωρία, εις βάρος τους; Γίνεται και παραγίνεται. Και πάλι καλά που υπήρξε και ως είδηση χθες. Τι εννοείτε «αντικειμενικότητα»; Αγνοείται. Είναι σαν να ψάχνεις θετική είδηση, για τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη, στον «μηχανισμό»…

Διαβάστε επίσης