Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο τηλεδικαστής θυμήθηκε, σήμερα, τα τηλεοπτικά

Ο τηλεδικαστής θυμήθηκε, σήμερα, τα τηλεοπτικά
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:39

Έδωσε και εκείνος μεγάλο αγώνα, μέσα από το site της παραμύθας, για να πιεστεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και να… βγάλει κάτι. Κάτι, οτιδήποτε. Οτιδήποτε εναντίον του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού. Θα αρκούσε.

Για να τρέξει, από εκεί και έπειτα, η «εξυγίανση» στην UEFA και να προσπαθήσει να βγάλει τον Ολυμπιακό, από την Ευρώπη. Γιατί τα περί… υποβιβασμού, κανονικά ούτε για αστείο δεν θα έπρεπε να τα γράφουν. Και ο τηλεδικαστής, λοιπόν, έκανε μεγάλο αγώνα, για να βγει κάτι από τη Δεοντολογία. Αλλά… δεν.

Και σήμερα, άλλαξε ατζέντα. Ενώ το προηγούμενο διάστημα ενδιαφερόταν πολύ συχνά για το θέμα, σήμερα άλλαξε την ατζέντα και πέρασε στα.. τηλεοπτικά. Γιατί ΑΥΤΟ είναι σήμερα το μείζον θέμα της ατζέντας του, ως τηλεδικαστής. Όχι το ότι η προπαγάνδα και η σκευωρία που εκείνη έφτιαξε, κατατροπώθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Για την οποία τόσο συχνά μιλά.

Σήμερα δεν είχε… Δεοντολογία το μενού. Όπως είχε, πολύ συχνά, μέχρι προσφάτως. Δεν είχε… πίεση, να δικάσουν, να αποφασίσουν, να, να, να… Σήμερα είχε… «κάμερες, φώτα, πάμε». Τηλεοπτικά και ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλησε να συμβαδίζει με τον «Πρωινό Τύπο», ο οποίος μας έλεγε για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει σε τρεις διοργανώσεις ταυτόχρονα. Για την ιστορία, πάντως, μπορεί να μην χρειαστεί καν να το μάθουμε…

Διαβάστε επίσης