Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασάτε τις, γιατί από πιπίλισμα… χορτάσατε

Μασάτε τις, γιατί από πιπίλισμα… χορτάσατε
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:50

Να μασάνε. Να μασάνε καραμέλες. Για να σπάνε γρήγορα, να περνάνε στην επόμενη. Αν δεν θέλουν, θα τους τις λιώνει, μία-μία, ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης. Όπως κάνει μια δεκαετία τώρα και τους έχει φέρει στα πρόθυρα της… ονειροφαντασίας. Πάλι με τα λεφτά του Ολυμπιακού, ασχολούνται στο site της παραμύθας. Ο Λευτέρης Καρλής, ένα από τα πολλά πρόσωπα του ίδιου ατόμου, δηλαδή, καταπιάνεται και σήμερα με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Και με την Ευρώπη. Η οποία, βέβαια, δεν ξέρει πως είναι, αλλά αυτή είναι άλλη, μεγάλη κουβέντα. Και δεν μας αφορά.

Τι λέει, λοιπόν, ο Καρλής; Ότι το δέλεαρ των χρημάτων από την UEFA, ωθεί τον Ολυμπιακό να δημιουργεί… αθέμιτο ανταγωνισμό στην Ελλάδα, για να νικάει και μπαίνει στους ομίλους, μετά, ώστε να… εισπράττει. Και, για να μην το πάμε μακριά, δεν βλέπει μπροστά του, στο ένα μέτρο, την πανωλεθρία που έπαθε πέρυσι, η ομάδα την οποία υπερασπίζεται μέσα από το site στο οποίο γράφει, ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, όταν εν καιρώ πολυιδιοκτησίας, όπως αποδείχθηκε, πήρε πρωτάθλημα που δεν άξιζε και… δεν βγήκε και πάλι Ευρώπη! Ως πρωταθλητής… Έφταιγε, εκεί, το ότι δεν είχε εισπράξει, ε; Γιατί ο Ολυμπιακός, ως δευτεραθλητής, σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, ελέω πολυιδιοκτησίας, μπήκε ξανά στο Τσου Λου!

Δεν βλέπει, επίσης, ο Καρλής, ότι αυτό που ο ίδιος λέει «αθέμιτο ανταγωνισμό» είναι προπονητές τύπου Βαλβέρδε, Ζαρντίμ, Σίλβα. Μπαρτσελόνες, Μονακό, Έβερτον, Αγγλίες, Ισπανίες και πάει λέγοντας, δηλαδή. Είναι παίκτες τύπου Ριέρα, Αφελάι, Ντομίνγκεζ, Ποντένσε, Σα, Εμβιλά, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Ιντέγε, Τουρέ ακόμα-ακόμα (και ας μην… βγήκε), Βαλμπουενά… Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις… Παίκτες που ο Ολυμπιακός είχε στο ρόστερ του και έφυγαν με μεταγραφές για κορυφαία πρωταθλήματα, αφού πήραν τίτλους στην Ελλάδα, σαρώνοντας και στην Ευρώπη και νικώντας μεγαθήρια…

Ο… αθέμιτος ανταγωνισμός του Ολυμπιακού ήταν, άλλωστε, που νίκησε την Ντόρντμουντ, την Άρσεναλ, τη Μαρσέιγ, την Μάντσεστερ, τη Γιουβέντους, την Ατλέτικο, τη Μίλαν… Ναι μωρέ, η άνεση του Ολυμπιακού να νικάει τον Πανθρακικό και την Κέρκυρα (χωρίς παρεξήγηση προς τις ομάδες) ήταν που τον έχει κάνει, στα χέρια του Μαρινάκη, ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ευρωπαϊκό κλαμπ… Όχι τα εκατομμύρια που έχει επενδύσει ΣΩΣΤΑ (με τα όποια λάθη έχουν γίνει, κατά καιρούς), ο ηγέτης του.

Για τον οποίο είναι και όλο το θέμα, εδώ που τα λέμε… Δεν το… αντέχουν. Δεν μπορούν να τον βλέπουν, άλλο, να τους νικάει. Τους ευρωανύπαρκτους. Αλλά, δυστυχώς, ελάχιστοι φανατικοί τους έχουν μείνει. Και αυτοί ακόμη, την αλήθεια την ξέρουν. Αλλά την αγνοούν, επειδή μισούν τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Δεν πειράζει. Οι καραμέλες γι’ αυτό είναι. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΛΙΩΝΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΜΙΑ-ΜΙΑ. Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται και άλλα μεγαλεία, όσο οι απέναντι… μοιρολογάνε για τις άδειες τσέπες τους…

Διαβάστε επίσης