Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οπαδοί της Νότιγχαμ οι προπαγανδιστές…

Οπαδοί της Νότιγχαμ οι προπαγανδιστές…
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 10:22

Κόπτονται οι προπαγανδιστές, για το καλό της Νότιγχαμ! Την υποστήριζαν από μικροί και την υποστηρίζουν ακόμη, βλέπετε… Έτρεξαν να ετοιμάσουν θεματάρα, με τα παράπονα εις βάρος του Μαρινάκη, οι προπαγανδιστές, γιατί θέλουν, με αυτό τον τρόπο, να αναδείξουν την αγάπη τους, για τον βρετανικό σύλλογο. Αγάπη την οποία μοιράζονται, με τους εκεί οπαδούς.

Όχι, ε; Μάλλον όχι… Μάλλον θέλουν, απλώς, να προτάξουν, ξανά, κάτι για να… βάλλουν, κατά του ηγέτη του Ολυμπιακού.

Είμαστε σίγουροι πως ούτε τη Νότιγχαμ αγαπούν, ούτε τους οπαδούς της. Όπως δεν αγαπούν και τον Ολυμπιακό, κάθε φορά που ετοιμάζουν προπαγανδιστικά άρθρα… για το καλό της ομάδας που εμείς αγαπάμε. Όχι. Για αυτούς καλή είδηση είναι οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί, με κάποιο τρόπο, εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Περιμένουμε, εμείς οι υπόλοιποι, με ενδιαφέρον, να διαβάσουμε αντίστοιχα σχόλια των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Ιβάν Σαββίδη. Του ΠΑΟΚ ε, όχι κάποιας άλλης ομάδας, εκτός Ελλάδας, που ουδεμία σχέση έχει με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εδώ επικαιρότητα. Περιμένουμε, με αγωνία, να δείξουν την ίδια αγάπη για τον ΠΑΟΚ και να δουλέψουν για το καλό του, όπως… δούλεψαν για της Νότιγχαμ Φόρεστ…

Διαβάστε επίσης