Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκαταστάθηκε η σχέση ΠΑΣ-προπαγάνδας

Αποκαταστάθηκε η σχέση ΠΑΣ-προπαγάνδας
Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020 - 11:27

Αλλάζουν τα πράγματα. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν πάει πολύς καιρός, που διαβάζαμε στην προπαγάνδα, για το φιλικό του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΣ. Για το γεγονός ότι λόγω κορονοϊού το ματς αναβλήθηκε και ο ΠΑΣ φιλοξενήθηκε στο Ρέντη, για να γίνει τελικώς το φιλικό και να μη ματαιωθεί. Η προπαγάνδα έκανε, τότε, «μούτρα» στον ΠΑΣ και έγραφε διάφορα… αόριστα και άσχετα, αλλά αρκούντως προπαγανδιστικά...

Σαν την κοπέλα που κάνει μούτρα στο αγόρι της, επειδή έμεινε στο σπίτι κάποιου γνωστού, επειδή έχασε το τελευταίο λεωφορείο, ένα πράγμα…

Αλλά όλα αυτά ανήκουν, πανηγυρικά, στο παρελθόν. Η πορτοκαλί προπαγάνδα αποθέωσε, χθες, τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στάθηκε, η αλήθεια είναι, κανονικά, απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι αντίπαλοι του Θρύλου, όταν τον αντιμετωπίζουν. Όλοι!

Η προπαγάνδα χαρακτήρισε τον ΠΑΣ «ηρωικό» και του έπλεξε, φυσικά, το εγκώμιο, αφού… έκοψε βαθμούς, στον Θρύλο, με την εμφάνισή του. Δεν έφτασε, βέβαια, η εμφάνιση του ηρωικού ΠΑΣ, για να χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός. Ήθελε και… παράλληλες γραμμές που… συναντώνται, α λα ελληνικό VAR, για να γίνει η δουλειά.

Το σημαντικό είναι ότι οι σχέσεις ΠΑΣ-προπαγάνδας έχουν, πλέον, αποκατασταθεί πλήρως και οι προπαγανδιστές μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, αφού ο «ηρωικός» ΠΑΣ απέδειξε ότι απέναντι στο κόκκινο του Ολυμπιακού, συνεχίζει να γίνεται… ταύρος.

Διαβάστε επίσης