Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανηγυρίζουν την αποτυχία οι «εξυγιαντές»

Πανηγυρίζουν την αποτυχία οι «εξυγιαντές»
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 - 11:05

Δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Και ούτε οι φίλαθλοι θα έπρεπε. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κομμάτι, υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να προσπαθούν να βγάλουν τον Ολυμπιακό λάθος και τον κόσμο τρελό. Να μας πείσουν ότι ο Ολυμπιακός ζει σε «εικονική πραγματικότητα» και ότι δεν… σφάχτηκε στα Γιάννενα, γιατί το «σύστημα» δεν… σήκωνε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και… πλάτη, από τόσο νωρίς.

Δεν είναι τυχαίο ότι συγκεκριμένα Μέσα κάνουν αναφορά στο θέμα Γιάννενα-οφσάιντ Ελ Αραμπί-VAR-ΚΕΔ-Κλάτενμπεργκ και μιλούν/γράφουν για αυτό, με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο επιχειρηματολογεί η «εξυγίανση». Μα… με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! Γνωστός ο ρόλος τους. Γνωστή η αποστολή τους. Γνωστή η στόχευσή τους. Γνωστή και η αποτυχία, την οποία μονίμως έχουν, να μας πείσουν ότι… αυτό που βλέπουμε, δεν είναι έτσι όπως το βλέπουμε.

Όπως έχουν παίξει τον ρόλο τους, στο παρελθόν, στη διάδοση των διαφόρων σκευωριών, εις βάρος του Ολυμπιακού. Όπως και σε κάθε τι δίνει ένα πάτημα, μια δυνατότητα, να πληγεί ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η «εξυγιαντική» σύνδεση, μεταξύ διαφόρων Μέσων, τα οποία ακολουθούν την… πεπατημένη του συστήματος, το οποίο υπηρετούν. Τους ξέρουμε, τους… χορτάσαμε, δεν μας εκπλήσσουν.

Διαβάστε επίσης