Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπαγάνδα ακούει; Χάθηκε ήδη ο έλεγχος…

Προπαγάνδα ακούει; Χάθηκε ήδη ο έλεγχος…
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 - 12:29

Όταν βλέπεις τον… MVP (γελάει ο κόσμος) να κάθεται… στρωμένος στο χορτάρι, ενώ η ομάδα τρώει το τρίμπαλο, ο έλεγχος αποτελεί… μακρινή ανάμνηση. Είναι ξεκάθαρο αυτό, όσο και αν προσπαθεί η προπαγάνδα να μας πείσει ότι… ακόμη αντέχει, η… ομαδάρα του επενδυτή.

Στα λόγια όλα είναι… εύκολα. Αλλά στα έργα, το πράγμα… ζορίζει. Όταν βλέπεις τον παίκτη που περιμένεις να σε πάρει από το χέρι, να κάθεται στο έδαφος και να… παρακολουθεί την ομάδα, να τρώει το τρίτο και να… ευτελίζεται, με αυτό τον τρόπο, τότε ο έλεγχος έχει πάει, ήδη, προ πολλού, επίπεδο.

Το να χάσει μια ομάδα με 3-0 στην πρεμιέρα του Europa League δεν είναι… τρομερό. Μπορεί να συμβεί. Ειδικά όταν δεν έχεις ομάδα και προσπαθείς με τα… «ψέματα» να παίξεις ποδόσφαιρο. Το ίδιο το άθλημα θα σε τιμωρήσει, αν όχι γρήγορα (όπως χθες), τότε αργά και θα έχεις… τρίμπαλα.

Αλλά αυτό που συμβαίνει, δείχνει εικόνα… διάλυσης. Κανονικής. Θα τα βλέπουν και στη Φενέρ και θα… ξεφυσάνε ανακουφισμένοι, που δεν πήραν το καλοκαίρι τον… MVP. Γελάει ο κόσμος ακόμη με αυτή την ανάδειξη, στο μεταξύ, αλλά τέλος πάντων…

Διαβάστε επίσης

Κοίτα κάτι απωθημένα…

Κοίτα κάτι απωθημένα…

Βγήκε ο υπασπιστής του Μαρτίνς στα ερτζιανά, πρωί-πρωί, να μας πει ότι του κάνουμε εύκολα κριτική, με αφορμή το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού…