Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο μόνος τρόπος να ασχοληθούν με Champions League…

Ο μόνος τρόπος να ασχοληθούν με Champions League…
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 14:02

Ο αρθρογράφος-καρικατούρα, στο site της παραμύθας, καταπιάνεται ξανά σήμερα, με τον Ολυμπιακό. Και την ευρωπαϊκή του παρουσία. Ειρωνεύεται, τις -ορθές- διαμαρτυρίες του Θρύλου, για τα… στραβά του ελληνικού VAR και μας λέει ότι η UEFA θα το βάλει στα ματς της ομάδας του Μαρτίνς, στην Ευρώπη. Η Πόρτο φωνάζει, εδώ και μέρες, για τη διαιτησία στη Σίτι και έτσι, σκέφτεται ο καρικατούρας, ότι θα την… ρεφάρει, η διοργανώτρια. Εμπνευσμένο. Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια, λογικά…

Αφού θυμίσουμε κάτι γραφόμενα, όχι πολύ καιρό πριν, για… ειδήσεις α λα βατράχι, που κατηγορούσαν άλλους, να θυμίσουμε, επίσης, στους συμπαθείς προπαγανδιστές, ότι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να καταπιαστούν με το Champions League, είναι το να ασχολούνται με τι κάνει σε αυτό, ο Ολυμπιακός.

Να ειρωνεύονται οτιδήποτε βγαίνει από τον Θρύλο και αφορά στο Champions League. Να κατακρίνουν οτιδήποτε βρουν, για να φτιάξουν κλίμα. Να πανηγυρίζουν, αν κάτι δεν πάει καλά και να μας λένε τι δεν κάνει καλά ο Μαρινάκης κλπ… Εν γένει για να δουν Τσου Λου, πρέπει να δουν Θρύλο.

Ειδικά ο καρικατούρας, η μία ομάδα του οποίου (η… υιοθετημένη) έφαγε το «χαστούκι» το καλοκαίρι που πέρασε και πάλι δεν βλέπει Τσου Λου. Και η άλλη, η… κανονική, δεν γνωρίζει, πλέον, τι σημαίνει Ευρώπη, γενικά και ζει με τις… αναμνήσεις άλλων δεκαετιών… Έτσι είναι τα πράγματα, τι να κάνουμε. Πρέπει κάπου να ξεσπάσουν, ο καρικατούρας και η παρέα του, της προπαγάνδας. Δεν γίνεται να βλέπουν τον Ολυμπιακό να νικάει στους ομίλους του Champions League και οι ομάδες τους να μην περνάνε… ούτε απ’ έξω. Κάπου θα βγει, όλο αυτό και την πληρώνει το… βατράχι. Καλοχώνευτο.

Διαβάστε επίσης

«Ναι, αλλά τους… την είπαμε!»

«Ναι, αλλά τους… την είπαμε!»

Προπαγάνδα σε ρόλο… μικρού παιδιού, αφού… χάρηκε περισσότερο γιατί… φαντάστηκε προβληματισμό στον Ολυμπιακό, για τη νίκη της ΑΕΚ. Παρά για τη νίκη καθαυτή.