Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με μηδενικά παντού… γίνεσαι πρέσβης;

Με μηδενικά παντού… γίνεσαι πρέσβης;
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020 - 10:47

Εμπάθεια. Φθόνος. Μικρότητα. Άσχημα πράγματα. Να μην μπορείς να φτάσεις αυτό που ζει ο διπλανός σου και να προσπαθείς, τόσο πολύ, να το μειώσεις. Αναρωτιόμαστε πότε το ανεπίσημο, πορτοκαλί γραφείο Τύπου του ΠΑΟΚ θα κάνει ένα ωραίο άρθρο, με έναν πύρινο τίτλο, όπως εκείνο που έκανε μετά το ματς του Ολυμπιακού με τη Σίτι.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε στα ίσια τη Σίτι, χθες βράδυ, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δικές τους αγαπημένες ομάδες κάθονταν στον καναπέ και το ίδιο και εκείνοι. Όχι επειδή τους… αναγκάζει ο κορονοϊός όμως, αλλά επειδή οι δικές τους ομάδες, ειδικά η… βασική τους, ο ΠΑΟΚ δηλαδή, δεν γνωρίζει τι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλήθεια, με 0-0-0 γίνεσαι… πρέσβης; Ρωτάμε από… ενδιαφέρον. Ρωτάμε με… φίλαθλο πνεύμα. Με 0 νίκες, 0 ισοπαλίες και 0 ήττες, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, γίνεσαι πρέσβης; Η νέα αγαπημένη ομάδα του πρώην Πρασινοφρουρού και της παρέας του, ο ΠΑΟΚ, με 0 συμμετοχές, στο Τσάμιονς Λιγκ, είναι σε θέση να… τη λέει στον Ολυμπιακό; Δηλαδή αν καταφέρει, από κάποιο θαύμα, ο ΠΑΟΚ και μπει στους ομίλους, για μια φορά στην ιστορία του, τι.. θα διαβάσουμε; Ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να… κλείσει; Να σταματήσει να υπάρχει;

Κωμωδία… Βγήκαν οι 0-0-0 να κάνουν προπαγάνδα στον Θρύλο, μετά από ήττα κόντρα στη Σίτι… Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάπτυξη το θέμα. Μιλάει από μόνο του.

Διαβάστε επίσης