Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δεν άκουσαν, πως είπατε… Ορίστε;

Δεν άκουσαν, πως είπατε… Ορίστε;
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 - 11:57

Προπαγάνδα, ρε φίλε. Μεγάλο πράγμα. Όταν είναι στο.. on, βαράει οτιδήποτε είναι στην… απέναντι πλευρά και αποτελεί… εμπόδιο, για τα αφεντικά. Όπως εκείνοι που δεν γουστάρουν την «εξυγίανση» και τίθενται απέναντί της. Όπως, στο σύνολό του, ο Ολυμπιακός. Όταν, πάλι, η προπαγάνδα είναι στο off είναι για… αποσιώπηση. Αλλά και αυτή… προπαγάνδα είναι.

Δεν έμαθαν τα παιδιά για το… πειθαρχικό θέμα που έχει ανακύψει στον, αγαπημένο τους, μπασκετικό Παναθηναϊκό; Στην ομάδα της καρδιάς του κουμανταδόρου της πορτοκαλί προπαγάνδας…; Δεν άκουσαν τίποτα; Ή μήπως δεν θέλουν, απλώς, να… ανακατευτούν… Γιατί εάν επρόκειτο, για αντίστοιχες φήμες, με πειθαρχικά παραπτώματα και συμπεριφορές, στον Θρύλο, θα γινόταν… πρώτο θέμα, με πινακίδες νέον και… σειρήνες να ηχούν.

Έτσι πάει το έργο… Είναι απλό. Είναι σαφές. Και δεν αλλάζει, με τίποτα. Δεν μεταβάλλεται. Αυτό υπαγορεύει η «αποστολή». Αυτό λέει ο «λόγος» ύπαρξης της προπαγάνδας. Δεν πειράζει, θα αναδεικνύουν άλλοι (και εμείς μεταξύ τους), αυτά που η προπαγάνδα αποσιωπά…

Διαβάστε επίσης