Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήγα να καταπιούν το… «δηλητήριο», αλλά τελικά το «έφτυσαν»

Πήγα να καταπιούν το… «δηλητήριο», αλλά τελικά το «έφτυσαν»
Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 - 01:34

Όταν πρωταρχικός στόχος και ζητούμενο είναι το πως θα γράψεις κάτι αρνητικό για τον Ολυμπιακό, τους παίκτες του, τον προπονητή του, την ομάδα, τον κόσμο, για οτιδήποτε ερυθρόλευκο, βρε παιδί μου, στο φινάλε, τότε δεν υπάρχουν… ηθικοί φραγμοί.

Θέματα γεννώνται από το πουθενά και η προπαγάνδα αναζητά κάθε ευκαιρία, για να… οργιάσει, εις βάρος της ομάδας που τους δίνει… ψωμάκι, με την ύπαρξή της. Γιατί, στην πραγματικότητα, αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός, δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης και εκείνοι… Δεν θα είχαν τον «ειδικό σκοπό» να υπερασπίζονται, άρα, θα είχαν, ενδεχομένως, άλλες… καριέρες.

Στον απόηχο μιας μεγάλης εμφάνισης του Ολυμπιακού, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, για την Ευρωλίγκα, πάντως, είχαν… θέμα να ανακαλύψουν. Ετοίμαζαν το «δηλητήριο», βλέπετε, όλο το απόγευμα και όλο το βράδυ. Περίμεναν πως ο Ολυμπιακός θα έχανε, ξέρω ‘γω, με κάτω τα χέρια, από τη Ρέαλ που η αγαπημένη τους ομάδα είχε… παράπονα από τη διαιτησία, που δεν κέρδισε! Και κλάμαααα, από 'κείνο το βράδυ...

Έτσι το είχαν οραματιστεί, που λέτε, το έργο και έτσι το προετοίμαζαν. Πήγαν, με τη λήξη της κανονικής διάρκειας να το… καταπιούν το «δηλητήριο», όμως, αφού ο Ολυμπιακός άγγιξε τη νίκη, απέναντι στη Ρεάλ… Αλλά δεν το κατάπιαν, αφού οι… προσδοκίες τους βγήκαν αληθινές…

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον θρίαμβό του και το «δηλητήριο» εκτοξεύθηκε… άμεσα…

Ανακάλυψαν, από το πουθενά… θέμα με Σπανούλη και δεν έχασαν ευκαιρία, εκεί στην προπαγάνδα, να εκτοξεύσουν το «δηλητήριο» προς την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ψάχνουν μάλιστα, τις επόμενες ώρες να… το λύσουν το θέμα και, άρα, να το… αναδείξουν και άλλο.

Μεγάλοι προπαγανδιστές της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους, θα ήταν πολύ περήφανοι, αν έβλεπαν το έργο των… συνεχιστών της φιλοσοφίας τους.

Έτσουξε, μάλλον, πολύ, που ο Ολυμπιακός άγγιξε τη νίκη και πήγε το ματς στην παράταση με τη Ρεάλ, γιατί μετά τη Βλένθια περίμεναν, το βράδυ της Παρασκευής, συντριβή, για τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό… Δεν τους βγήκε, δεν μπόρεσαν να βγάλουν έτσι… «δηλητήριο» και είπα να το βγάλουν… «αλλιώς».

Ευτυχώς που ο κόσμος του Ολυμπιακού (αν τους διαβάζει και κανένας Ολυμπιακός, εδώ που τα λέμε…) δεν… τσιμπάει από τέτοιου είδους «θέματα»…

Διαβάστε επίσης