Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασιλάκη, κοίτα να μαθαίνεις…

Βασιλάκη, κοίτα να μαθαίνεις…
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 00:12

Βασιλάκη, δεν έτυχε να σε γνωρίσουμε μέχρι τώρα και νομίζουμε πως δεν έχουμε πάθει και κανένα κακό που δεν συναντήθηκαν δημοσιογραφικά οι δρόμοι μας. Μακριά, μακριά! Βέβαια, τώρα που κάνουμε τη δεύτερη σκέψη, θα ήταν αδύνατο να συναντηθούμε. Όπως λες, εμείς δραστηριοποιούμαστε σε άλλον τομέα, τις… εκκενώσεις βόθρων, θα ήταν δύσκολο να βρεθούμε σε οίκο με γαλλικές κολόνιες όπου λογικά συχνάζεις εσύ. Εδώ γελάνε και αυτοί που γνωρίζουν!

Το σίγουρο είναι πως στις εκκενώσεις βόθρων υπάρχει μόνιμα ένα χρώμα και δεν μοιάζουμε με χαμαιλέοντες, μία πράσινο, μία κίτρινο, μία ασπρόμαυρο, όπου φυσάει ο... άνεμος. Δεν πήγαινε σε σένα αυτό, μη μυγιαστείς. Ξέρεις εσύ τώρα, είναι μεγάλη η παρέα και πάει με όλα. Ευρώ, ρούβλι, πετρέλαιο, ότι «καίει» η μηχανή.

Σίγουρο επίσης είναι πως υπάρχουν και μερικές κολόνιες με λαμπερά μπουκάλια και ωραίο περιτύλιγμα που όταν τις ανοίξεις, βρωμάνε χειρότερα από βόθρους. Ούτε αυτό πάει σε σένα, είσαι αμέμπτου δημοσιογραφικής ηθικής όπως λες και γράφεις διαρκώς, δεν έχουμε λόγο να σε αμφισβητήσουμε. Τόσο άμεμπτος που σιχαίνεσαι ακόμα και τα ανυπόγραφα κείμενα, τις δημοσιογραφικές ανωνυμίες. Παρεμπιπτόντως, χαιρετισμούς στον Λευτέρη Καρλή που λογικά κάθεται σε κοντινό σου γραφείο εκεί στο σάιτ. Α! Και στην Αυλακιώτη, την άλλη συνάδελφο.

Πάντως, Βασίλη, επειδή διακρίνουμε μια ανεπαίσθητη, τόση δα, ανάξια λόγου, αδυναμία αντίληψης να στο ξεκαθαρίσουμε: δεν υπερασπίστηκε κανείς εσένα. Το gavros.gr υπερασπίστηκε τον εαυτό του και κανέναν άλλο. Γιατί το gavros.gr έχει κυνηγηθεί στο παρελθόν και θα ήθελε οι δημοσιογραφικοί (ή των βοθρατζήδων που λογικά είναι αρμόδιοι για μας όπως εκτιμάς...) σύνδεσμοι να είναι το ίδιο (ή καθόλου) ευαίσθητοι κάθε φορά.

Να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να επανέλθουμε, από την αρχή είμαστε όσο πιο ξεκάθαροι και ειλικρινείς γίνεται. Ένα σάιτ που ενδιαφέρεται για τα κοινά του Ολυμπιακού, δίχως φορεμένες προβιές που επιχειρεί (άλλο επιχειρώ, άλλο καταφέρνω) όπως άλλα (είναι από χωριό, δεν τα ξέρεις) να παραπλανήσει.

ΥΓ: Σε κάναμε και γέλασες Βασίλη, κάτι είναι κι αυτό. Τουλάχιστον επιστρέψαμε μέρος των δανεικών που κατά καιρούς μας έχεις προσφέρει με τα γραπτά ή προφορικά σου κείμενα. Καλή χρονιά με υγεία Βασίλη, να είσαι βέβαιος ότι δεν είχαμε ποτέ διάθεση να σε αμφισβητήσουμε ή να σε θίξουμε. Ορκιζόμαστε στο μισθό που δεν παίρνει ο Κάκος.

Υ.Γ.2: Έμεινε κανένας πρόεδρος να προσκυνήσετε ακόμη; Δεν μπορείτε εκεί, ε;

Υ.Γ.3: Θα επιστρέψουμε αν χρειαστεί…

Διαβάστε επίσης