Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το ακούσαμε και αυτό, για Λουτσέσκου και ΑΕΚ…!

Το ακούσαμε και αυτό, για Λουτσέσκου και ΑΕΚ…!
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 11:59

Μιλάμε για την απόλυτη κωμωδία! Μιλάμε για μία παλινωδία προπονητική, στην ΑΕΚ, δίχως προηγούμενο. Και καλά, εμάς τους Ολυμπιακούς… ποσώς μας ενδιαφέρει ποιος θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας του… «επενδυτή», τη νέα σεζόν. Από ελάχιστα, έως καθόλου, μας ενδιαφέρει, για την ακρίβεια.

Και όμως, είναι τέτοια η εμπάθεια ορισμένων, με τον Ολυμπιακό, είναι τέτοιο το… «κόμπλεξ», απέναντι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας που το… ακούσαμε και αυτό! «Αν ήμουν Ολυμπιακός δεν θα ήθελα να πάει ο Λουτσέσκου στην ΑΕΚ…». Ναι, ειπώθηκε, στα ερτζιανά, πρωί Παρασκευής. Ήταν… δωράκι, για το Σαββατοκύριακο. Α! Και συμπληρώθηκε και με το «μακάρι να πήγαινε ο Μαρτίνς στην Αλ Χιλάλ», ε; Για να… δέσει καλά το γλυκό.

Μάλλον μεγαλύτερη ήταν η πρεμούρα για το… δεύτερο. Να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, δηλαδή. Γιατί κατά τα άλλα, όποιος προπονητής και να έρθει στην ΑΕΚ… ελάχιστα απασχολεί τον κόσμο του Ολυμπιακού, ή και τον ίδιο τον Σύλλογο. Και φυσικά τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το μόνο που μένει να αναρωτηθούμε, εμείς οι πρωταθλητές Ελλάδας με τα 46 πρωταθλήματα, είναι… «τι άλλο θα ακούσουμε, πια;»! Ε;!

Διαβάστε επίσης