Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καταλαβαίνει κανείς την απόγνωσή τους, όταν γράφει ο… ανύπαρκτος

Καταλαβαίνει κανείς την απόγνωσή τους, όταν γράφει ο… ανύπαρκτος
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 - 11:12

Είναι, πλέον, τόσο κοινότυπο, που κάνει το να λες καλημέρα το πρωί… πρωτότυπο. Όταν ο Ολυμπιακός… ενοχλεί την «εξυγίανση» και την προπαγάνδα της, να σου και εμφανίζεται ο… ανύπαρκτος. Ο Γιάννης, βρε κουτά, ο Αυλακιώτης. Αυτή η μορφή της δημοσιογραφίας, η οποία -κυριολεκτικά- δεν… υπάρχει!

Όταν ο Ολυμπιακός κάνει κάτι που ενοχλεί, όταν ο Ολυμπιακός πετυχαίνει κάτι που στενοχωρεί τους σε αποστολή πολέμιούς του, όταν το όνομα του Θρύλου μπαίνει στον προβολέα και όχι για κάποια… σκευωρία, την οποία η προπαγάνδα θέλει να κάνει πρώτο θέμα, τότε να σου και εμφανίζεται ο Γιάννης.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με την εμπλοκή του ονόματος του Ολυμπιακού, με την Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα. Δεν του έκατσε καλά του Γιάννη, ότι το όνομα του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου, ταξίδεψε ξανά, έξω από τα σύνορα που η «εξυγίανση» και η προπαγάνδα προσπαθούν… πεισματικά, εδώ και μερικά χρόνια, να του… κλείσουν.

Δεν του έκατσε καλά του Γιάννη, το γεγονός ότι οι μεγάλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επεξεργάστηκαν ένα πλάνο για μία κλειστή Λίγκα και σκέφτηκαν να συμπεριλάβουν σε αυτό τη μεγαλύτερη, πιο δημοφιλή και πραγματικά άξια να είναι παρούσα εκεί, ομάδα της Ελλάδας. Αλλά ξεχάσαμε, ο Γιάννης πάει με βάση το γκάλοπ του Open TV…

Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι είναι απλή, πλέον, η ανάγνωση της κατάστασης. Όταν βλέπετε Γιάννη να εμφανίζεται, να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός πάει καλά. Κάνει τα πράγματα σωστά. Πετυχαίνει. Και σε αυτό το πλαίσιο, ενοχλεί. Και όταν ενοχλεί, εμφανίζεται και υπάρχει ο… ανύπαρκτος. Όσο βλέπετε Γιάννη, αγαπητοί, να είστε βέβαιοι, ότι ο Ολυμπιακός πάει καλά! Και όσο ο Ολυμπιακός πάει καλά, τόσο θα τα… χάνει, η προπαγάνδα…

Διαβάστε επίσης