Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μα, γιατί να το δείξει η ΕΡΤ το Final 4 στο πόλο Γυναικών;

Μα, γιατί να το δείξει η ΕΡΤ το Final 4 στο πόλο Γυναικών;
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 - 14:02

Θα δούμε, αν θα δούμε στην ελεύθερη τηλεόραση, την προσπάθεια του Ολυμπιακού, στο Final 4 της LEN Euroleague, στη Βουδαπέστη… Θα δούμε, εάν θα μπορέσουμε, κάπως να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια του Θρύλου, στους τηλεοπτικούς, απέναντι στις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού πόλο, για την κατάκτηση ενός -ακόμη- σπουδαίου ευρωπαϊκού τίτλου! Πάντως, μέχρι στιγμής, στην ΕΡΤ δεν θα το δούμε… Δύο ημέρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Ουίπεστ, για το Final 4, η κρατική τηλεόραση δεν έχει ανακοινώσει κάπου στο πρόγραμμά της τη μετάδοση... Πράγμα... πρωτοφανές, για συμμετοχή ελληνικής ομάδας, σε ευρωπαϊκό Final 4!

Μα, γιατί να το δείξει η ΕΡΤ το Final 4 στο πόλο Γυναικών; Μήπως παίζει καμιά ελληνική ομάδα; Α, ναι, είπαμε… Παίζει ο Ολυμπιακός. Λεπτομέρειες… Δεν αρκούν οι... λεπτομέρειες, φαίνεται, αφού η κρατική τηλεόραση δεν έχει προαναγγείλει μετάδοση της προσπάθειας του Ολυμπιακού, στη Βουδαπέστη. Δεν άξιζε, προφανώς, να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη μετάδοση δύο ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ ευρωπαϊκών αγώνων, ελληνικής ομάδας, στο πόλο!

Δεν θα είναι και η πρώτη φορά, έχει βρεθεί ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, σε αυτή τη θέση και στο παρελθόν, αλλά όχι για Final 4… Μιλάμε για έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό! Για μία διεκδίκηση ευρωπαϊκής κούπας! Για Final 4 Ευρώπης!

Οπότε να μην ανησυχεί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Θα φροντίσουμε εμείς, μέσα από το site μας να τον «βάλουμε» στην πισίνα, όπου ο Θρύλος θα κυνηγάει ΕΥΡΩΚΟΥΠΑ! Όπως συνηθίζει, θα το μεταδώσει η LEN, μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα της, οπότε θα φέρουμε εμείς εικόνα, στον κόσμο του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης