Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δευτέρα και οι «αντικειμενικοί» δεν έμαθαν ακόμα για Γκαρσία

Δευτέρα και οι «αντικειμενικοί» δεν έμαθαν ακόμα για Γκαρσία
Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021 - 10:18

Οι τελάληδες της αντικειμενικότητας, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι πιο υποκειμενικοί και από τον ίδιο τον προπονητή του ΠΑΟΚ, δεν έμαθαν, όπως φαίνεται, για το σίχαμα που λέγεται «συμπεριφορά Γκαρσία» μετά τον τελικό. Πρωί Δευτέρας και ακόμη… τίπτα.

Δεν πρέπει να είχαν ίντερνετ χθες, στα Μέσα τους, για να το στηλιτεύσουν, να το κατακρίνουν και να μας πουν πόσο χυδαίος και άσχημος είναι ο τρόπος, με τον οποίο ο Πάμπλο Γκαρσία μιλούσε και συμπεριφερόταν, συνολικά, σε ζωντανή μετάδοση.

Τον Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί κανείς να τον κρίνει. Και απορούμε που… απορούν ορισμένοι, με τη συμπεριφορά του. Λες και δεν ξέρουν τι εστί Πάμπλο Γκαρσία. Λες και δεν ξέρουν μέχρι που φτάνει το… «μπόι» του. Λες και δεν ξέρουν πως οι άνθρωποι, ό,τι τους λείπει σε αξία, το βγάζουν σε φωνή, για να πουν «εδώ είμαι, προσέξτε με». Αυτό ήθελε να πετύχει και ο Πάμπλο Γκαρσία, με όλα αυτά που έκανε από το βράδυ του Σαββάτου και έπειτα. Να τον προσέξουν. Να του δώσουν λίγη σημασία…

Αυτοί που κρίνονται είναι όλοι όσοι φόρεσαν κάποτε τον μανδύα της αντικειμενικότητας και βγήκαν να μας πουν αν αντέχουμε αλήθειες. Και εντέλει είναι εκείνοι που δεν τις αντέχουν. Είναι εκείνοι που εμφανίζονται πιο υποκειμενικοί από όλους. Είναι εκείνοι που απολαμβάνουν πρώτοι τις συμπεριφορές του Γκαρσία. Άραγε, η εφημερίδα που δεν κρύβει την αλήθεια, δεν είχε χώρο σήμερα στο πρωτοσέλιδό της, για τις χυδαιότητες Γκαρσία; Μάλλον όχι…

Διαβάστε επίσης

Έπαθαν «ΠΑΟΚ» στο Open TV (video)

Έπαθαν «ΠΑΟΚ» στο Open TV (video)

Μιμήθηκαν το μάτριξ της Τούμπας, στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, «ξέχασαν» τα 4 αστέρια στο έμβλημα του Θρύλου και έκαναν λόγο για… ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες.