Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε ένας στους 100 δεν έβλεπε Θωμαΐδη με Βασιλακόπουλο!

Ούτε ένας στους 100 δεν έβλεπε Θωμαΐδη με Βασιλακόπουλο!
Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021 - 15:45

Η δίκη μπορεί να ήθελε να… σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης, φέρνοντας τον Βασιλακόπουλο να μιλήσει και να πει τα… δικά του, για εκλογές ΕΟΚ, για το μπάσκετ γενικά και για την επόμενη μέρα. Στην οποία ο ίδιος, παρά τα μηνύματα από κάθε κατεύθυνση να… αφήσει το πόστο του και να φύγει, θέλει να είναι παρών και να… συνεχίσει να διοικεί! Και όμως, ενώ ο Κυριάκος Θωμαΐδης θα περίμενε η παρουσία Βασιλακόπουλου στην εκπομπή του να κάνει… θραύση, συνέβη ακριβώς το αντίθετο! Αντί να… σπάσουν τα κοντέρ της τηλεθέασης, επήλθε… τηλεοπτική βύθιση, για την εκπομπή.

Συγκεκριμένα, έγραψε μόλις 0,7%, στη σχετική μέτρηση! Ούτε ένας στους… 100 δεν επέλεξαν να δουν τον Βασιλακόπουλο να λέει τα… δικά του, για το μπάσκετ. Ίσως, δηλαδή, αυτός ο… ένας στους 100, να ήταν και… μισοκοιμισμένος δηλαδή, να παρακολουθούσε και να μην παρακολουθούσε…

Χαρακτηριστικό είναι πως τη δίκη του Θωμαΐδη πέρασαν σε τηλεθέαση το NCIS (Mega), η «φωτογραφία της ζωής μου» του (ANT1) και η ξένη ταινία «Daylight» (Alpha). Μια χαρά. Και εις ανώτερα.

Διαβάστε επίσης