Ντουντούκα
Ευαγγέλου στα Γιάννενα, λέει. Τι είναι αυτοί ρε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Την πήραν γραμμή ότι ο κόσμος δεν «τσιμπάει» από τους «Καντουρί» και άρχισαν

Την πήραν γραμμή ότι ο κόσμος δεν «τσιμπάει» από τους «Καντουρί» και άρχισαν
Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 - 14:40

Εκεί στον ΠΑΟΚ νομίζουν ότι επειδή ο Σαββίδης ανανέωσε έναν παίκτη, πρέπει να πάρουν βραβείο σχεδιασμού. Δεν εξηγείται διαφορετικά το πόσο πολύ πουλάνε το θέμα. Δεν εξηγείται διαφορετικά για το ότι βάζουν μη ποδοσφαιρικούς να γράφουν για την ανανεωσάρα του Μαροκινού. Δεν μας πέφτει λόγος για το ταλέντο του και το τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Δικά τους θέματα αυτά. Αλλά είναι λογικό ρε παιδί μου, όταν οι Παοκτζήδες βλέπουν τον Ολυμπιακό να έχει ανανεώσει όλη την ομάδα του εδώ και ΜΗΝΕΣ και να τους έχει κάνει καλύτερα συμβόλαια, να προβληματίζονται λιγάκι.

Να προβληματίζονται ότι «βλέπουν» (δεν μπορούν να τον δουν γιατί δεν είναι εδώ, γι’ αυτό τα εισαγωγικά) τον Ιβάν να ανανεώνει με μείωση τον Καντουρί, ο οποίος δεν μοιάζει να είχε και τίποτα στα χέρια του. Τους κάνει λίγο για κίνηση απελπισίας, ρε παιδί μου, παρά για… ουσίας. Είχαν ζήσει και πολύ πρόσφατα αυτά που είχαν γίνει με Μίσιτς, Μαουρίτσιο και -παραλίγο- Βιεϊρίνια και σου λέει ο κόσμος «δεν κάνατε και τίποτα σπουδαίο, με μια ανανέωση με λιγότερα λεφτά…».

Ε, κάπου εκεί πιάνουν δουλειά οι μη ποδοσφαιρικοί, που λέγαμε και αρχίζουν το… ψηστήρι. Για το τι έκαναν οι προπονητές του ΠΑΟΚ, με τον Καντουρί, για το πως τον έβαζαν να παίζει, για το πως ξέρουν καλύτερα εκείνοι. Λες και είχαν κάναν καλύτερο οι προπονητές του ΠΑΟΚ και έλεγαν «όοοοοοοχι, ΜΟΝΟ Καντουρί».

Τέλος πάντων, να ‘χαμε να λέγαμε. Η ουσία είναι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Και για να επιστρατεύονται οι διάφοροι μη ποδοσφαιρικοί να γράφουν για μπάλα και social media κλπ. πάει να πει ότι ξέρουν, εκεί στον ΠΑΟΚ, πως το πράγμα δεν πάει καλά…

Διαβάστε επίσης