Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πάρε-δώσε των μεγάλων» χωρίς Ολυμπιακό, γίνεται; (photo)

«Πάρε-δώσε των μεγάλων» χωρίς Ολυμπιακό, γίνεται; (photo)
Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 - 11:55

Το έχουν τερματίσει. Είπαμε, δεν γουστάρουν Ολυμπιακό, δεν θέλουν να αναφέρονται σε οτιδήποτε καλό κάνει η ομάδα του Πειραιά, είναι γνωστό και δεδομένο αυτό. Αλλά να κάνουν «αφιέρωμα» για το «πάρε-δώσε των μεγάλων» το φετινό καλοκαίρι και να μην έχουν στην «πρώτη σελίδα», δηλαδή στον τίτλο και στη φωτό, ΟΥΤΕ ΜΙΑ μεταγραφή του Ολυμπιακού, ξεπερνάει και τα όρια της πιο μεγάλης κωμωδίας. Ή τραγωδίας, δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε.

Γράφουν, λοιπόν, στο site της παραμύθας, για τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έκαναν και κάνουν μεταγραφές, φέτος το καλοκαίρι. Άλλοι περισσότερες. Άλλοι λιγότερες. Άλλοι πιο σημαντικές, άλλη λιγότερο σημαντικές. Στη θεωρία, βέβαια. Γιατί όλα στο γήπεδο αποδεικνύονται.

Και βάζουν τον τίτλο τους, τη φωτό τους και έχουν σε αυτά… Σάρλια, Λούμορ και… Τζιοβίνκο! Διαβάζει κανείς, λέει «εντάξει έχουν τους άλλους δεν θα έχουν Ολυμπιακό». Μπαίνει μέσα, βλέπει και τις μεταγραφές του Ολυμπιακού να αναφέρονται… Αλλά πουθενά στη… μαρκίζα! Προπαγάνδα σε άλλο επίπεδο. Δια της… απόκρυψης (από τη μαρκίζα). Αλλά σε αυτή χωράει ο… Τζιοβίνκο! Του οποίου η μεταγραφή ακόμη… δεν έχει γίνει! Μιλάμε για άλλο επίπεδο προπαγάνδας!

Τικίνιο, Βατσλίκ, Κούντε, Ονιεκούρου… θαμμένοι μέσα στο κείμενο και στη… μαρκίζα, Σάρλια, Λούμορ και ο… Τζιοβίνκο που ακόμη είναι στα… σενάρια και στα δημοσιεύματα! Κοινώς, ούτε στο «πάρε» ούτε στο «δώσε» μπαίνει. Αλλά με λίγη καλή θέληση, και πορτοκαλί… κονφετί, όλα γίνονται! Είναι τα... άλλα παιδιά οι παίκτες που παίρνει ο Ολυμπιακός. Έτσι τους έχουν πει να τα λένε/γράφουν/πιστεύουν. Κωμωδία...

Ε, το τερμάτισαν λιγάκι…

Διαβάστε επίσης