Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αλήθεια λειτουργεί ως αλλεργία, για τις καρικατούρες

Η αλήθεια λειτουργεί ως αλλεργία, για τις καρικατούρες
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - 15:33

Σου λέει «αν το ζήσουμε ποτέ κι αυτό… τελειώσαμε! Θα μας πάρουν κανονικά με τις τομάτες…». Ποιο; Το να φέρει ο Μαρινάκης, Κριστιάνο στον Ολυμπιακό. Λοιπόν όχι. Δεν… τρελαθήκαμε. Όπως δεν… τρελάθηκε και η κα. Σουλούκου, η οποία μίλησε στην Ιταλία και ξεκαθάρισε, απλώς, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για τον Ολυμπιακό μπορεί ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Ακόμη και να φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να κλείσει την καριέρα του, στο λιμάνι. Ξέρετε ποιοι είναι οι μόνοι που δεν έχουν πίστη ότι ο Θρύλος ΜΠΟΡΕΙ να κάνει μια τέτοια μεταγραφή, έστω και για… ένα φεγγάρι; Έστω και για να έρθει ένας τέτοιος υπερπαίκτης, απλώς και μόνο για να κάνει… εμφάνιση, εδώ στα μέρη μας… ΜΟΝΟ οι εμπαθείς! Μόνο όσοι… μισούν τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Καραπαπάς ανέλυε χθες σε στόρι, τα ψευδώνυμα του πρώην Πρασινοφρουρού, αλλά τέλος πάντων, εμείς εδώ θα πιάσουμε μόνο την… καρικατούρα. Τη γνωστή, αυτή με τα αυτιά και τα γυαλιά, σε πορτοκαλί φόντο.

Η αλήθεια, βλέπετε, λειτουργεί ως αλλεργία, για τις καρικατούρες. Προκαλεί αντίδραση, σπυριά και άλλα τέτοια… Η αρχικαρικατούρα της παραμύθας ξέρει… Διάβασε «Κριστιάνο» και… βάρεσε αλλεργικό.

Κανείς από εμάς δεν λέει και δεν είπε, ότι ο Μαρινάκης… φέρνει, ή ότι θα φέρει ντε και καλά τον Κριστιάνο. Αλλά της καρικατούρας της άρεσε και είπε να λοιδορήσει λίγο ακόμη τον Θρύλο που μισεί, τη Διοίκησή του, την κα. Σουλούκου, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι βγάζει το ψωμάκι της, η καρικατούρα. Ασχολήθηκε, λοιπόν, με τον Κριστιάνο.

Που να το χωνέψει ότι ο Θρύλος θα μπορούσε να δοκιμάσει στο μέλλον, να φέρει ακόμη έναν υπερπαίκτη στα μέρη μας… Όταν έχει συνηθίσει με… σκορδάκια, που να αντιληφθεί το μέγεθος των πυραύλων…

Εσάς σας έπεισε με το νέο της παραλήρημα, η αρχικαρικατούρα της παραμύθας; Πειστήκατε με αυτά που είπε; Ή είστε τίποτα… νορμάλ; Γιατί εμείς γελάσαμε, πάλι. Κωμικά δεν γράφει η καρικατούρα, άλλωστε;

Διαβάστε επίσης